Τελευταία Νέα

Πέμπτη 14 Απρίλιος 2016

WordPress Orientation / Εισαγωγή στο WordPress (webinar)

wordpress-webinar

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 6 ΩΡΕΣ
ΠΟΤΕ: 26/04/2016 & 27/04/2016 , 18:00 – 21:00
ΠΟΥ: Online
Εγγραφή

Περιγραφή Σεμιναρίου

Συνεργαζόμαστε με τη Mathemagenesis και οργανώνουμε online 6ωρο σεμινάριο στις 26-27 Απριλίου 2016. Ο βασικός του άξονας θα είναι οι εισαγωγικές έννοιες του WordPress, που περιλαμβάνουν τις δυνατότητες και το οικοσύστημα του. Το σεμινάριο αυτό ενδείκνυται για όσους αναζητούν εμπειρία σε ένα μοντέρνο CMS, αλλά και εκείνους που θα ήθελαν να αποκτήσουν μια βασική κατανόηση των τεχνολογιών του διαδικτύου.

Αρκεί να υπάρχει ένα βασικό υπόβαθρο σε HTML5, CSS3, Javascript, PHP, και γενική γνώση των LAMP stacks. Στόχος του σεμιναρίου είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν και να κατανοήσουν το WordPress και τις δυνατότητες του, αλλά και πως να κινηθούν στο οικοσύστημα του. Στο τέλος του σεμιναρίου θα είναι δυνατή η διαχείριση όπως και οι διορθώσεις πάνω σε ένα ενεργό theme μιας WordPress εγκατάστασης.

Θεματολογία

  1. Εισαγωγή στο WordPress, πώς ξεκίνησε, τι είναι, τι μπορεί να κάνει κανείς με αυτό, πού πηγαίνει, ποιες οι βασικές τεχνολογίες στις οποίες βασίζεται.
  2. Το οικοσύστημα του WordPress: WordPress.com, WordPress.org, η Automattic, η παγκόσμια κοινότητα, themes, plugins, hosting, blogs, education.
  3. Συστατικά στοιχεία του content που διαχειρίζεται κανείς με το WordPress: pages, posts, categories, media, text editor, custom menus, widgets, plugins, themes, custom post types, custom taxonomies, custom fields.
  4. Εγκαθιστώντας το WordPress, βασικά στοιχεία διαχείρισης, σημαντικά plugins (SEO, πολυγλωσσικότητα, ecommerce, ασφάλεια).
  5. WordPress directory structure and the template hierarchy.
  6. Extending a WordPress theme.

Info:

Εισηγητής: Τάκης Μπουγιούρης

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τη Mathemagenesis στο τηλέφωνο 2310 466 851 ή στο email: info@mathemagenesis.com

Κόστος συμμετοχής: €35 – €50

Εγγραφή

Πίσω στα νέα