Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Monoblogs

Τα Monoblogs είναι αυτό που λέει η λέξη. Μόνο blogs και τίποτε άλλο! Πρόκειται για μια πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα προσπάθεια συγκέντρωσης ποικίλων μονοθεματικών blogs κάτω από μία κοινή ομπρέλα. Αυτός που γνωρίζει καλά ένα θέμα γράφει για αυτό κι εκείνοι που ενδιαφέρονται για αυτό διαβάζουν φανατικά. Απλά.

Monoblogs και Nevma

Τα Monoblogs δεν είναι ένα απλό blog ούτε μια απλή ιστοσελίδα. Είναι πολλά projects μαζί αλλά και ένα υπέρ-project αυτόνομο. Το Nevma είναι ο επίσημος συνεργάτης επί κάθε τεχνικού, εικαστικού και αναπτυξιακού ζητήματος πίσω από τα Monoblogs. Και μας αρέσει!

WordPress Experts

Η εμπειρία μας από τα Monoblogs αλλά και από την πληθώρα άλλων blogs που έχουμε σχεδιάσει μας επιτρέπει να ισχυριζόμαστε ότι στο χώρο αυτό συγκαταλεγόμαστε στους experts. Στο portfolio μας μπορείτε να βρείτε πάμπολλες εγκαταστάσεις WordPress, άλλες απλούστερες και άλλες πιο σύνθετες, άλλες για blogs και άλλες για πλήρεις ιστοσελίδες.

Το WordPress είναι ένα πλήρες CMS, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τους ανταγωνιστές τους κι εμείς είμαστε οι ειδικοί στο WordPress

Ένα ιστολόγιο (blog) είναι ο πιο σύγχρονος και ταυτόχρονα εύκολος τρόπος για να δημοσιεύσει κανείς περιεχόμενο στο διαδίκτυο σήμερα

WordPress Engine

Το WordPress είναι η δημοφιλέστερη μηχανή ιστολογίων (blog engine) στις μέρες μας. Είναι το CMS που προτιμούν εκατομμύρια developers στον κόσμο για την ευελιξία, τη λειτουργικότητα και την επεκτασιμότητά του. Για τα Monoblogs προτιμήσαμε το WordPress ως την πιο φυσιολογική επιλογή.

Τα Monoblogs φιλοξενούνται στο WordPress από την εποχή που αυτό ήταν διαχωρισμένο σε δύο μεγάλα projects: το κλασσικό WordPress και το WordPress-MU. Από εκείνη την εποχή είχαμε διακρίνει τη δυναμική του συστήματος αυτού, το εφαρμόσαμε στα Monoblogs αλλά και σε πλήθος άλλων blogs που έχουμε αναπτύξει και δεν πέσαμε έξω!

Πολλαπλά web sites

Η ιδιαιτερότητα του συγκεκριμένου project έγκειται στο γεγονός ότι κάθε blog μπορεί να λειτουργεί εντελώς αυτόνομα από όλα τα άλλα, όμως όλα μαζί ζουν και υπάρχουν κάτω από την εποπτεία ενός μητρικού συστήματος που τα φιλοξενεί. Οι δυνατότητες μιας τέτοιας αρχιτεκτονικής επιτρέπουν πρακτικά τη “συστέγαση” και κοινή διαχείριση πολλαπλών ιστοσελίδων υπό τη στέγη ενός κεντρικού συστήματος, αφήνοντάς τες ταυτόχρονα να αναπτύσσονται εντελώς ανεξάρτητα.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Monoblogs Blog, Web Development, Multiple Website Management - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Monoblogs Blog – Preview Image

Project url: www.monoblogs.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων