Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Jenny.gr

Το επιτυχημένο Blog Jenny.gr αγαπήθηκε, από τη πρώτη κιόλας στιγμή της δημοσίευσης του, από χιλιάδες γυναίκες όλων των ηλικιών. Η κα. Μπαλατσινού, εμπιστεύθηκε τη Nevma ακόμα μια φορά για την ανα- κατασκευή της προσωπικής της ιστοσελίδας. Πλέον το Jenny.gr άλλαξε και έχει αποκτήσει ένα πιο μοντέρνο στυλ, και ακολουθώντας τις τάσεις της εποχής, έγινε πιο οργανωμένο, πιο εύχρηστο αλλά ταυτόχρονα και πιο περιεκτικό με μεγαλύτερη ποικιλία θεμάτων που ανανεώνονται καθημερινά ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες-επισκέπτες.

Κανείς δε μπορεί να διαβάσει μόνο ένα άρθρο και να σταθεί σε μόνο μια κατηγορία. Οι μεγάλες εικόνες και τα πλούσια χρώματα σε συνδυασμό με την ποικίλη θεματολογία δεν μπορούν παρά να εξάψουν την περιέργεια για περισσότερο διάβασμα πάνω σε θέματα που μας απασχολούν ή θα μας απασχολήσουν και μας κάνουν να ξεφεύγουμε από τη δύσκολη καθημερινότητα, δίνοντας μας μια πιο ανάλαφρη διάθεση. Με την κατασκευή της ιστοσελίδας Jenny.gr η ομάδα της Nevma προσπάθησε να μεταδώσει στο project κομμάτια από τη προσωπικότητα και το στυλ της κας Μπαλατσινού, αλλά ταυτόχρονα να εκφράζει κάθε γυναίκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ακόμα και οι άντρες δε θα βρουν πολλά ενδιαφέροντα θέματα.

Κατασκευή ιστοσελίδων - jenny-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - jenny-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - jenny-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - jenny-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - jenny-Website-3

Project url: www.jenny.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων