Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Power Health

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε τη νέα ιστοσελίδα της Power Health, μιας από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες συμπληρωμάτων διατροφής.

Το web site καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αναγκών της εταιρείας, όπως η ανάδειξη και παρουσίαση του εκτεταμένου προϊοντικού της καταλόγου, η διατήρηση του περιεχομένου σε δύο γλώσσες και η παροχή διαφορετικών τρόπων επικοινωνίας μέσα από διαφορετικές φόρμες.

Από τις πιο ιδιαίτερες λειτουργίες του web site, είναι το εργαλείο αναζήτησης προϊόντων, το οποίο επιτρέπει στον επισκέπτη να βρει το προϊόν που του ταιριάζει με 3 διαφορετικούς τρόπους.

Η διαχείριση του περιεχομένου γίνεται από ανοιχτό CMS τελευταίας γενιάς, με ειδικές προβλέψεις για τις ανάγκες των προϊόντων και έμφαση στην ευχρηστία και την ταχύτητα.

Το design έγινε με γνώμονα τη φιλοσοφία της εταιρείας και έχει υλοποιηθεί με τις πιο σύγχρονες τεχνικές που είναι διαθέσιμες στο web σήμερα.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 7Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 6Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 5Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Power Health Website Screenshot 1

Project url: www.powerhealth.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων