Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Pressidium.com

Το Pressidium είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση για τη Nevma. Πρόκειται για ένα project που αφορά άμεσα τη μεγάλη αγάπη μας, το WordPress, και στο οποίο εμπλακήκαμε ενεργά από την απόλυτη αρχή του, από τη δημιουργία της εταιρικής του ταυτότητας μέχρι το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας του. Δημιουργήσαμε κάτι όμορφο, κάναμε φίλους.

Πρόκειται για μια ελληνική τεχνολογική startup που δραστηριοποιείται στο χώρο του managed WordPress hosting. Παρέχει, δηλαδή, online μια πλήρη και επεκτάσιμη λύση για το hosting WordPress ιστοσελίδων. Σας ακούγεται απλό; Δεν είναι! Κι επίσης: είναι απαραίτητο! “The missing element…”, όπως λέει και το μότο τους.

Οι καλοί μας συνεργάτες 3inabox σχεδίασαν την πολύ ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα του Pressidium κι έπειτα εμείς αναλάβαμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας τους. Είναι μια ιστοσελίδα εκτεταμένη, απολύτως δυναμική και διαχειρίσιμη σε όλη της την έκταση, σύγχρονη, responsive. Τα έχει όλα (αλλά δε συμφέρει, μη ρωτήσετε). Είναι μεγάλη μας χαρά που συμμετείχαμε σε αυτό το project.

Η αρχή έγινε στο WordCamp Europe 2014 στη Σόφια της Βουλγαρίας το περασμένο σαββατοκύριακο 27-29 Σεπτεμβρίου 2014. Η πρώτη παρουσία του Pressidium άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στον Ανδρέα, το Γιάννη, το Γιάννη, το Φίλιππο, το Lubos.

Με αγάπη,
Nevma

Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - pressidium-Website-2

Project url: www.pressidium.com

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων