Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Εκδοτικός Οίκος Αδελφοί Βλάσση

Ο εκδοτικός οίκος των Αδελφών Βλάσση δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων από το 1964. Από τότε μέχρι σήμερα ακολουθεί τις εξελίξεις με αφοσίωση στο καλό βιβλίο και σεβασμό στην εξυπηρέτηση του αναγνωστικού του κοινού. Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε την ιστοσελίδα vlassi.gr πετυχαίνοντας την αναβάθμιση της ποιότητας των υπηρεσιών του ιστορικού εκδοτικού οίκου της Αθήνας.

Το vlassi.gr είναι απόλυτα λειτουργικό ώστε ο επισκέπτης να βρίσκει εύκολα αυτό που αναζητά, μέσα σε ένα εύχρηστο και ευχάριστο περιβάλλον, όπου η πληροφορία είναι προσβάσιμη και προσιτή.

Το σύστημα διαχείρισης των προϊόντων επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και επεξεργασία όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με αυτά μέσα από μια ξεχωριστή περιοχή που προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία.

Το σύνολο του περιεχομένου βρίσκεται υπό τον έλεγχο συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System – CMS) τελευταίας γενιάς που επιτρέπει τόσο τη διαχείριση των περιεχομένων της ιστοσελίδας όσο και τη βέλτιστη έκδοσή της στο διαδίκτυο.

Ο σχεδιασμός του γραφικού περιβάλλοντος της ιστοσελίδας σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την εταιρεία με πρωτότυπο και μοναδικό εικαστικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός template που αποπνέει την ιδιαίτερη φυσιογνωμία της εταιρείας και την εγγύηση του ονόματος της στο χώρο των εκδόσεων.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Αφοι Βλάσση Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Αφοι Βλάσση Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Αφοι Βλάσση Web Site – Preview Image 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Αφοι Βλάσση Web Site – Preview Image 2

Project url: www.vlassi.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων