Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Ελληνική Ψυχολογική Εταιρεία, Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας

Ο Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας μας ανέθεσε πρόσφατα τον πλήρη ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας και του λογοτύπου του.

Το web site

Το παλιό web site παρουσίαζε πολλές δυσκολίες. Η εμφάνισή του ήταν παρωχημένη, μιας και είχε σχεδιαστεί ήδη πολλά χρόνια πριν. Η λειτουργικότητά του ήταν περιορισμένη και προβληματική. Περιείχε λιγοστές πληροφορίες και δεν ανανεωνόταν τακτικά. Επιπλέον, δεν ήταν δυναμικό.

Το νέο web site είναι δυναμικό, διαχειρίσιμο, με σύγχρονη αισθητική και επίκεντρο την πληροφόρηση κοινού και ψυχολόγων. Είναι μια ιστοσελίδα αντάξια ενός συλλόγου που σφύζει από δραστηριότητα.

Ο ανασχεδιασμός μιας ιστοσελίδας εμφανίζει πολλές προκλήσεις καθώς η προσπάθεια για ανανέωση και εκμοντερνισμό έρχεται σε σύγκρουση με την ανάγκη για αισθητική συνέχεια του παλιού με το νέο

Το WordPress είναι το προτιμώμενο ανοικτού κώδικα (open source) content management system (CMS) από τους περισσότερους web designers και web developers στον κόσμο σήμερα

Το σύστημα διαχείρισης

Η ιστοσελίδα βασίζεται στο πασίγνωστο CMS WordPress, που αποτελεί την υποδομή για εκατομμύρια web sites και blogs ανά τον κόσμο. Το WordPress είναι ιδανική λύση για ιστοσελίδες του μεγέθους (μικρό/μεσαίο) και της αποστολής (πληροφόρηση, διάχυση πληροφορίας) αυτού του Κλάδου Συμβουλευτικής Ψυχολογίας της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας.

Το Logo

Ταυτόχρονα με την ανανέωση της ιστοσελίδας του Κλάδου Συμβουλευτικής Ψυχολογίας πραγματοποιήθηκε και ο ανασχεδιασμός του λογοτύπου. Το νέο λογότυπο συνδυάζει την κλασσική αισθητική του προκατόχου με μια νέα πιο ελεύθερη ματιά, συμβολίζοντας τόσο το επιστημονικό πλαίσιο του Κλάδου όσο και την ευαισθησία του.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας Web Site – Preview Image 1
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων