Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού

Το ΚΕΘΤ είναι το Κέντρο Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού του επιστήμονα λογοθεραπευτή Γιώργο Φούρλα. Οι υπηρεσίες που ήθελε εξ αρχής να προσφέρει στους επισκέπτες ήταν ιδιαίτερα απαιτητικές. Γι᾽αυτό η κατασκευή της ιστοσελίδας με το όνομα travlismos.gr έγινε με ένα custom σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) για να ανταποκρίνεται αφενός με απόλυτη συνέπεια στις απαιτήσεις του έργου και να επιτρέπει αφετέρου την εύκολη διαχείριση και επεξεργασία οποιασδήποτε πληροφορίας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το εικαστικό μέρος του σχεδιασμού βασίστηκε αποκλειστικά στην όλη φιλοσοφία του Κέντρου. Πετύχαμε να εμπνέει σε κάθε βήμα το αίσθημα σεβασμού απέναντι στον επισκέπτη που αναζητά τη συμβουλή και τη θεραπεία παράλληλα με την επιβεβαίωση ότι πίσω από το έργο βρίσκεται μια ομάδα επιστημόνων που παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ερευνητικό πεδίο.

Η κατασκευή ολοκληρώθηκε σε δυο γλώσσες καλύπτοντας πλήρως όλο το φάσμα των επισκεπτών ενώ υλοποιήθηκε σύστημα για την αποστολή newsletter στους εγγεγραμμένους παραλήπτες.

Το travlismos.gr περιλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Ως εκ τούτου σχεδιάστηκαν ποικίλες φόρμες επικοινωνίας σε διάφορες μορφές ανάλογα με τις ανάγκες. Σε γενικές γραμμές το travlismos.gr είναι ένα ολοκληρωμένο web site που κάνει τη Nevma περήφανο για τη δημιουργία ενός πλήρους online Κέντρου Έρευνας και Θεραπείας Τραυλισμού.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Τραυλισμός Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Τραυλισμός Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Τραυλισμός Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Τραυλισμός Web Site – Preview Image 1

Project url: www.travlismos.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων