Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Ινστιτούτο Λόγος

Το Ινστιτούτο για τις Διαταραχές Επικοινωνίας “Λόγος” είναι ένας οργανωμένος και δυναμικός χώρος που στοχεύει στην παροχή υψηλού επιπέδου, εξειδικευμένων υπηρεσιών λογοθεραπείας, σε παιδιά και ενήλικες με διαταραχές επικοινωνίας.

Η ιστοσελίδα

Η ιστοσελίδα του Κέντρου Λογοθεραπείας Λόγος αποτελεί ένα έργο για το οποίο είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι. Το project αυτό ήταν εξαρχής μια σημαντική πρόκληση διότι έπρεπε να συνδυάσει ταυτόχρονα πολλές από τις αρετές του σχεδιασμού και υλοποίησης online συστημάτων.

Είναι μια ιστοσελίδα που περιέχει και παρουσιάζει μεγάλο όγκο περιεχομένου. Αυτό σήμαινε ότι ο σχεδιασμός της θα όφειλε να γίνει με τρόπο καλά δομημένο, ώστε να είναι λειτουργική, αλλά και καλαίσθητο, έτσι ώστε το περιεχόμενο να αναδεικνύεται όπως του αρμόζει.

Επιπλέον, είναι ένα σύστημα που φιλοξενεί τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που το Κέντρο παρέχει στους πελάτες του. Επομένως, η ανάπτυξη έπρεπε να λάβει υπόψη το γεγονός αυτό με τέτοιο τρόπο ώστε οι υπηρεσίες να ενσωματώνονται ομαλά στην υπόλοιπη ροή της ιστοσελίδας.

Το διαδίκτυο είναι ο αμεσότερος τρόπος για να παρέχετε στους συνεργάτες σας ηλεκτρονικές υπηρεσίες που γλιτώνουν χρόνο, κόπο και αυξάνουν την παραγωγικότητα

Σας προσκαλούμε να συζητήσετε μαζί μας τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μεταφέρετε τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο κερδίζοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό σας

Το σύστημα διαχείρισης

Για τις ανάγκες της συγκεκριμένης ιστοσελίδας αναπτύχθηκε από την αρχή εξειδικευμένο CMS (content management system), το οποίο επιτρέπει στους διαχειριστές του να επεξεργάζονται και να ανανεώνουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε πραγματικό χρόνο και χωρίς την ανάγκη τεχνικών γνώσεων πληροφορικής. Το CMS αναπτύχθηκε σε τεχνολογία JEE (Java Enterprise Edition), που είναι μια από τις δημοφιλέστερες τεχνολογίες ανάπτυξης εφαρμογών επιχειρησιακού βεληνεκούς.

Ηλεκτρονικές υπηρεσίες

Μαζί με το σύστημα διαχείρισης αναπτύχθηκαν ειδικές ηλεκτρονικές υπηρεσίες που μεταφέρουν πλήθος από τις παραδοσιακές υπηρεσίες του “Λόγος” στο διαδίκτυο. Οι νέες υπηρεσίες είναι πλήρως διαχειρίσιμες και επεκτάσιμες, αυτοματοποιούν παραδοσιακές τρόπους εργασίας και επικοινωνίας και αυξάνουν την αποτελεσματικότητα.

Η πρόκληση

Μεγάλη πρόκληση του έργου αυτού αποτέλεσε η ενοποίηση της ιστοσελίδας και του συστήματος διαχείρισής της με το σύστημα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών, κάτι που ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Ινστιτούτο Λόγος Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Ινστιτούτο Λόγος Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Ινστιτούτο Λόγος Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Ινστιτούτο Λόγος Web Site – Preview Image 1

Project url: www.logosinstitute.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων