Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Tedxathens 2016

Το TEDx Athens 2016 είναι γεγονός! Το νέο TEDx θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στο θέατρο Παλλάς στις 6 Φεβρουαρίου 2016. Η φετινή θεματολογία του θα είναι “Αφετηρίες” / “Origins”. Παράλληλα, τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα φιλοξενούν στο χώρο τους το TEDx Athens Simulcast για το 2016, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να ζήσουν το event με τον πιο συναρπαστικό και εκπαιδευτικό τρόπο σε ένα περιβάλλον όπου ενθαρρύνεται η καινοτομία και η δημιουργικότητα.

Στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του, που ανέπτυξε η Nevma και σχεδίασε η Tribal, και στο Blog του TEDx Athens 2016 δίνονται πληροφορίες και διαρκείς ενημερώσεις για τα TEDx και Costeas-Geitonas TEDx Athens 2016 Simulcast, που αφορούν τη διοργάνωση και φυσικά όλα όσα αφορούν το φετινό θέμα. Η διάθεση των εισιτηρίων ξεκινάει σύντομα και η απόκτηση τους μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - tedx-Website-3

Project url: 2016.tedxathens.com

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων