Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – 81 Studio

To 81Studio.gr είναι το μέρος όπου η φωτογράφος Πένυ Καφύρα αυτοπαρουσιάζεται και προβάλλει τη δουλειά της.

Η Nevma σχεδίασε γι᾽αυτήν ένα web site με επίκεντρο την εικόνα και στόχο την ανάδειξη της ποιοτικής της δουλειάς. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από ένα ιδιαίτερα εύχρηστο και λειτουργικό photo gallery που επιτρέπει στον επισκέπτη να μπει μέσα στο στούντιο φωτογραφίας της Πένυς και να τη γνωρίσει.

Η ιστοσελίδα εμφανίζει το σύνολο του περιεχομένου της σε 2 γλώσσες (ελληνικά-αγγλικά). Το περιεχόμενο αυτό είναι διαχειρίσιμο το ίδιο εύκολα και με τον ίδιο τρόπο ανεξάρτητα από τη γλώσσα στην οποία είναι γραμμένο.

Οι φωτογραφίες της Πένυς έχουν κίνηση, ένταση, χρώμα, στοιχεία που εμφανίζονται πάνω σε ένα ουδέτερο χρωματικά φόντο για να μην αποσπάται ούτε στιγμή η προσοχή του επισκέπτη.

Κατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site -  Preview Image 5Κατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site -  Preview Image 4Κατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site -  Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site -  Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - 81 Studio Web Site -  Preview Image 1

Project url: www.81studio.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων