Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – CloudBiz

Η CloudBiz είναι μια νέα εταιρεία με λύσεις τεχνολογίας στους τομείς του Business Intelligence, του Marketing Resource Management και του Customer Relations Management. Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε το web site της και πραγματοποιήσαμε τη διασύνδεση των λειτουργιών επικοινωνίας με το σύστημα CRM της ίδιας της εταιρείας.

Ολοκληρωμένος σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας και ανάπτυξη ιστοσελίδας

Εταιρική ταυτότητα

H ανάπτυξη της ιστοσελίδας έγινε στο πλαίσιο της δημιουργίας συνολικής εταιρικής εικόνας για την CloudBiz, που περιλαμβάνει πλήρη εταιρική ταυτότητα, από το σχεδιασμό πρωτότυπου λογοτύπου (logo design) μέχρι και το σχεδιασμό εταιρικών εγγράφων.

Σχεδιασμός λογοτύπου (logo design), εταιρική ταυτότητα (brand design), ανάπτυξη ιστοσελίδας (web site)

Το CMS (Content Management System)

Η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system – CMS) βασισμένο στη δημοφιλή ανοικτού κώδικα μηχανή WordPress. Το WordPress είναι το σύστημα που προτιμάται από τους περισσότερους developers στον κόσμο αυτή τη στιγμή για την ευχρηστία και την επεκτασιμότητά του.

Με αυτό τον τρόπο η Cloudbiz έχει τη δυνατότητα να διαχειρίζεται πλήρως και αυτόνομα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας της (κείμενα, εικόνες, πολυμέσα, κατηγορίες, μενού, νέα κλπ) και μάλιστα σε πολλαπλές γλώσσες.

Κατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site – Preview Image 5Κατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site – Preview Image 4Κατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - CloudBiz Web Site – Preview Image 1

Project url: www.cloudbiz.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων