Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας με Σύστημα Διαχείρισης – Exarco

Η Exarco SA είναι εισαγωγική εταιρεία γυαλιών και ρολογιών με πολύχρονη παρουσία και μεγάλη δυναμική, που δε χρειάζεται συστάσεις στο χώρο της.

Η ιστοσελίδα

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα ολοκληρωμένο web site σε δύο γλώσσες με επίκεντρο τα Optic & Fashion Concepts της εταιρείας, τα οποία και έχει στόχο να αναδείξει.

Η ιστοσελίδα υποστηρίζεται από εξειδικευμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS).

Μια σύγχρονη ιστοσελίδα μπορεί να παρουσιάζει το περιεχόμενό της δυναμικά σε περισσότερες από μία γλώσσες

Το content management system (CMS) είναι ο μοντέρνος τρόπος για να διαχειρίζεται κανείς το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας με εύκολο και γρήγορο τρόπο

Διαχείριση περιεχομένου

Ένα μεγάλο μέρος της ιστοσελίδας υποστηρίζεται από σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (content management system – CMS), που αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες της Exarco, βασισμένο πάντοτε σε ανοικτές τεχνολογίες και τα standards του διαδικτύου.

Επιτρέπει στους διαχειριστές της ιστοσελίδας να διαχειρίζονται ξεχωριστές περιοχές με πολυμεσικό (multimedia) περιεχόμενο, events και νέα.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Exarco Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Exarco Web Site - Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Exarco Web Site - Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Exarco Web Site - Preview Image 1

Project url: www.exarco.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων