Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – dellis-urology.gr

Ο κ. Γρηγόριος Δελλής είναι Στρατιωτικός Ιατρός, επιμελητής στην Ουρολογική Κλινική του 251 ΓΝΑ, ενώ παράλληλα διατηρεί Ιδιωτικό Ιατρείο. Είναι μέλος του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Ουρολόγων (Fellow of the European Board of Urology FEBU) κατόπιν γραπτών και προφορικών εξετάσεων καθώς και άλλων Ελληνικών και Διεθνών εταιρειών.

Η Nevma κατασκεύασε την επίσημη ιστοσελίδα του χειρούργου-ουρολόγου κ. Δελλή. Εκτός από την παρουσίαση των υπηρεσιών του ιατρείου και του ιατρού στο site υπάρχουν άρθρα για διάφορα θέματα πάνω στην ουρολογία αλλά και περιγραφή των επεμβάσεων που υπάρχουν για την αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων. Μέσω της ιστοσελίδας μπορεί ο ασθενής να κανονίσει συνάντηση με τον ιατρό στις ημερομηνίες που επιθυμεί συμπληρώνοντας τα στοιχεία του στην αντίστοιχη φόρμα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-6Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - dellis-Website-2

Project url: www.dellis-urology.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων