Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Discoveringkos.com

Η ιστοσελίδα discoveringkos.com είναι ένας πλήρης, αναλυτικός οδηγός για την Κω. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει κάποιος που θέλει να ανακαλύψει το νησί. Η ιστορία και κουλτούρα, τα θρησκευτικά μνημεία, τα χωριά, ο φυσικός πλούτος της Κω, καλύπτονται από την ιστοσελίδα στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Επαρκείς πληροφορίες δίνονται όμως και για τα γύρω κοντινά νησιά.

Η Nevma κατασκεύασε την ιστοσελίδα discoveringkos.com. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην παρουσίαση των τοποθεσιών με την κατάλληλη ένταξη φωτογραφιών. Πολύ σημαντικό όμως ήταν και το θέμα της αναζήτησης σε μεγάλο αριθμό άρθρων. Ο επισκέπτης μπορεί να αναζητήσει το σημείο ενδιαφέροντος του στο χάρτη της αρχικής σελίδας, στον φακό αναζήτησης ή και να περιηγηθεί στις κατηγορίες.

Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - diskoveringkos-Website-1

Project url: Discoveringkos.com

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων