Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Easy Clean

Η Easy Clean είναι μια εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού σε ιδιώτες, οργανισμούς και επιχειρήσεις. Η 30ετής και πλέον παρουσία της στο χώρο τής επιτρέπει να γνωρίζει τις ανάγκες των πελατών της και να προσφέρει λύσεις για την κάλυψή τους.

Πρωταρχικός στόχος κατά τη σχεδίαση του web site ήταν να παρουσιαστεί με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο η ταυτότητα της εταιρείας και η φιλοσοφία της. Το εύστοχο όνομα σε συνδυασμό με τις πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες που εναλλάσσονται και μια σειρά από παρατεταγμένα κόκκινα εικονίδια που παρουσιάζουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες της Easy Clean δίνουν στον επισκέπτη της αρχικής σελίδας όλη την πληροφορία που χρειάζεται για την κατεύθυνση που θέλει να ακολουθήσει.

Η περιήγηση στο εσωτερικό της ιστοσελίδας, μετά την πρώτη ανάγνωση, συνεχίζει να είναι ευχάριστη, πλήρης ως προς την πληροφόρηση και δομημένη στη βάση της αρχικής για να έχει ο χρήστης όλα τα εργαλεία άμεσα διαθέσιμα.

Ο επισκέπτης που ζητάει αυτό το οποίο προσφέρει η Easy Clean μπορεί τώρα να εντοπίσει εύκολα και γρήγορα όλες τις δυνατές λύσεις για την κάλυψη των αναγκών του σε υπηρεσίες καθαρισμού.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Easy Clean - Website 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Easy Clean - Website 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Easy Clean - Website 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Easy Clean - Website 4

Project url: www.easyclean.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων