Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Eco-buy.gr

Το Eco-buy.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο διαθέτει προϊόντα για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει σε όσους αρέσει η επαφή με τη φύση και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Η Nevma κατασκεύασε την ιστοσελίδα Eco-buy.gr, δημιουργώντας ένα εύχρηστο και προσιτό στο χρήστη ηλεκτρονικό κατάστημα, που χαρακτηρίζεται από μοντέρνο σχεδιασμό και προσεκτικά επιλεγμένα χρώματα, που εκτός από την άμεση παραπομπή στη φύση η φωτεινότητα τους διευκολύνει στη πλοήγηση αφού είναι ξεκούραστα στο μάτι.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας Eco-buy.gr έγινε με ιδιαίτερή προσοχή από την ομάδα της Nevma ώστε το e-shop της να είναι κατανοητό από τους χρήστες που ψάχνουν συγκεκριμένα προϊόντα. Για διευκόλυνση της αναζήτησης όλα τα προϊόντα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες, ενώ κάθε κατηγορία έχει επιπλέον διαχωρισμό σε επιμέρους κατηγορίες ανάλογα με το είδος τους. Κάθε προϊόν έχει έγχρωμη φωτογραφία και αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του αλλά και προτάσεις άλλων προϊόντων σχετικών με αυτό.

Κατασκευή ιστοσελίδων - eco-buy-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - eco-buy-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - eco-buy-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - eco-buy-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - eco-buy-Website-3

Project url: www.eco-buy.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων