Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Hygolet

Η M&G είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της HYGOLET στην Ελλάδα από το 1997 και διαθέτει στην αγορά την πλήρη γκάμα των προϊόντων του ελβετικού οίκου. Η κατασκευή της ιστοσελίδας hygolet.gr έγινε με σκοπό την προβολή αυτών των προϊόντων και την ευρεία διάδοση των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία M&G στο χώρο της καθημερινής υγιεινής.

Η δομή της υλοποιήθηκε σε δύο γλώσσες, είναι πλήρως δυναμική και διαχειριζόμενη από το χρήστη ενώ όλες οι ενότητες και οι υπηρεσίες είναι ξεκάθαρα δομημένες στην αρχική σελίδα του site για να μπορεί ο επισκέπτης να περιηγείται εύκολα και ευχάριστα.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου CMS τελευταίας γενιάς που χρησιμοποιήθηκε στην κατασκευή επιτρέπει τόσο τη διαχείριση των περιεχομένων της ιστοσελίδας όσο και τη βέλτιστη έκδοσή της στο διαδίκτυο.

Η δομή των σελίδων του web site, οι περιοχές από τις οποίες απαρτίζεται και η κατηγοριοποίησή τους μπορούν να αλλάζουν, να επεκτείνονται και να εμπλουτίζονται δυναμικά, χωρίς περιορισμούς και χωρίς την ανάγκη δικής μας παρέμβασης.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site – Preview Image 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site – Preview Image 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Hygolet Web Site – Preview Image 5

Project url: www.hygolet.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων