Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Magic Stories

H magic stories δραστηριοποιείται στο χώρο του γάμου και της βάπτισης. Αυτό που τη διαφοροποιεί από τις άλλες εταιρείες είναι η διαπροσωπική επικοινωνία με τον πελάτη και η δημιουργία πρωτότυπων αντικειμένων, μοναδικών για κάθε γούστο και ανάγκη.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του web site έγινε ακριβώς στην ίδια φιλοσοφία με την οποία η magic stories προσεγγίζει τους συνεργάτες-πελάτες της. Το τρίπτυχο διάλογος-αποτύπωση αναγκών -παραγωγή δημιούργησε μια ιστοσελίδα που παρουσιάζει ακριβώς αυτό που η magic stories είναι. Η αισθητική της εταιρείας έδωσε το χρώμα σε όλο το έργο και τα προϊόντα που έχουν ήδη κατασκευαστεί εκτίθενται στις σχετικές σελίδες δίνοντας έμπνευση για ιδέες σε κάθε επισκέπτη.

Το σύστημα διαχείρισης προϊόντων επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και επεξεργασία όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με τα προϊόντα μέσα από μια ξεχωριστή περιοχή του συστήματος. Η περιοχή αυτή προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την άμεση εισαγωγή, κατηγοριοποίηση και επεξεργασία των προϊόντων ενώ είναι απόλυτα προσαρμοσμένη σε αυτά.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Magic Stories - Website 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Magic Stories - Website 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Magic Stories - Website 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Magic Stories - Website 2

Project url: www.magicstories.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων