Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Miloterranean.gr

Η Μήλος και η Κίμωλος είναι νησιά με πλούσιο γεωφυσικό πλούτο. Η Nevma, για λογαριασμό της SnB, σχεδίασε και κατασκεύασε το miloterranean.gr  σκοπός του οποίου είναι ο επισκέπτης να γνωρίσει κάθε πτυχή του γεωλογικού και φυσικού τοπίου, από τα πετρώματα και το ηφαίστειο μέχρι τη χλωρίδα και τη πανίδα της Μήλου και της Κιμώλου.

Η Nevma στην ιστοσελίδα που δημιούργησε εισήγαγε αναλυτικούς χάρτες με χαρακτηριστικές διαδρομές, όπου για κάθε μια υπάρχει λεπτομερής καθοδήγηση για τη σωστή περιήγηση στα τοπία των νησιών.

Στους χάρτες παρέχονται πληροφορίες για ορυκτά, γεωλογικά φαινόμενα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος, που μπορεί να δει κάποιος που θέλει να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη διαδρομή από τις διαθέσιμες, ενώ σταδιακά θα προστεθούν και άλλες εναλλακτικές και νέες.

Οι έντυποι χάρτες είναι μια δημιουργία της TERRAIN.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - Miloterranean-Website-1

Project url: www.miloterranean.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων