Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ

Η εταιρεία Νάνος ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στο χώρο της επεξεργασίας και παρασκευής προϊόντων κρέατος εδώ και 32 χρόνια με κάθε αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή. Η πιστοποίηση ISO 22000 TUV Hellas που συνοδεύει τις υπηρεσίες της αναδεικνύει τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζονται όλα τα διεθνή συστήματα ποιότητας στη διαδικασία της παραγωγής.

Η ποιότητα της εταιρικής ιστοσελίδας όφειλε να συνάδει με την ποιότητα των υπηρεσιών που η Νάνος ΑΕΒΕ προσφέρει στο αγοραστικό κοινό.

Από την πρώτη σελίδα ο επισκέπτης ενημερώνεται για την ταυτότητα και την τεχνογνωσία της εταιρείας. Η δομή της είναι τόσο απλή που προσφέρει σε πολύ λίγα βήματα ό,τι ενδιαφέρει τον επισκέπτη. Τα προϊόντα αναδεικνύονται από φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση για να αποδώσουν στο μέγιστο την πραγματική εικόνα.

Το εικαστικό μέρος του σχεδιασμού δημιουργεί την αίσθηση ότι το προϊόν παράγεται σε περιβάλλον που πληροί όλες τις απαιτούμενες συνθήκες για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας.

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας έχει μεταφραστεί και στην αγγλική γλώσσα κάνοντας την επισκέψιμη και προσιτή σε χρήστες από όλο τον κόσμο.

Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΑΕΒΕ Web Site – Preview Image 1

Project url: www.nanosaeve.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων