Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ

H Νάνος ΕΠΕ είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της εμπορίας μηχανημάτων για επεξεργασία κρέατος. Είναι πιστοποιημένη για την ποιότητα των υπηρεσιών της οι οποίες πρόσφατα επεκτάθηκαν και στην κυπριακή αγορά.

Ο επισκέπτης του web site που ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με την εταιρεία ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ μπορεί από την πρώτη σελίδα να δει όλες τις κατηγορίες των προϊόντων και να κατευθυνθεί γρήγορα και απλά σε αυτό που τον ενδιαφέρει.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί δίγλωσσο περιεχόμενο ενώ η υλοποίησή της έγινε με ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) τελευταίας γενιάς που επιτρέπει τόσο τη διαχείριση των περιεχομένων της όσο και τη βέλτιστη έκδοσή της στο διαδίκτυο.

Η δομή των σελίδων, οι περιοχές από τις οποίες απαρτίζονται και η κατηγοριοποίησή τους μπορούν να αλλάζουν, να επεκτείνονται και να εμπλουτίζονται δυναμικά, χωρίς περιορισμούς και χωρίς την ανάγκη δικής μας παρέμβασης. Αμέσως μετά την παράδοση του έργου ο editor έχει στα χέρια του όλα τα εργαλεία της διαχείρισης και όλη την ελευθερία να εισάγει και να επεξεργαστεί περιεχόμενο. Σε οποιοδήποτε κώλυμα το Nevma θα προσφέρει συμβουλές και υπηρεσίες.

Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - ΝΑΝΟΣ ΕΠΕ Web Site – Preview Image 1

Project url: www.nanosltd.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων