Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Superbowl.gr

Η Nevma ολοκλήρωσε το σχεδιασμό και τη κατασκευή της ιστοσελίδας της Super Bowl. Σε ένα χώρο 4000 τ.μ. οι επισκέπτες όλων των ηλικιών θα βρουν 30 διαδρόμους για bowling, τραπέζια μπιλιάρδου, ping-pong και interactive games,χωρίς φυσικά να λείπει ο απαραίτητος εξοπλισμός για κάθε δραστηριότητα, καθώς και ξεχωριστό χώρο υποδοχής και café. Στον χώρο του Super Bowl υπάρχει η δυνατότητα οργάνωσης παιδικών party αλλά και εταιρικών events.

Η Super Bowl εμπιστεύτηκε στη Nevma τη δημιουργία της νέας της ιστοσελίδας. Ο χρήστης μπορεί να δει νέα προσφορές και παροχές και να πλοηγηθεί σε ένα εύχρηστο και προσιτό περιβάλλον με σαφή διαχωρισμό ενοτήτων και πολλές ευδιάκριτες εικόνες ώστε να μπορεί να βρει γρήγορα και εύκολα ό,τι αναζητήσει.

Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-6Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - superbowl-Website-1

Project url: www.superbowl.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων