Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Your Confidence

Η Your Confidence είναι μια εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λογιστικών, φοροτεχνικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις κάθε μορφής.

Το website της εταιρείας σχεδιάστηκε στα μέτρα της και κέρδισε αμέσως τον επισκέπτη που αναζητεί ειδικούς συμβούλους επί των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Η ταυτότητα της εταιρείας, οι υπηρεσίες που προσφέρει και οι τρόποι επικοινωνίας μαζί της παρουσιάζονται σύντομα και περιεκτικά προκειμένου ο χρήστης να οδηγείται γρήγορα στην πιο χρήσιμη γι᾽ αυτόν πληροφορία.

Ο εικαστικός σχεδιασμός βασίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην αισθητική που η Your Confidence θέλει να πλασάρει στους πελάτες της. Σχεδιαστική φλυαρία και Your Confidence δεν μπορούν να συνυπάρξουν. Γι᾽αυτό και το τελικό αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό της φιλοσοφίας Υοur Confidence, αλλά και ιδιαίτερα ευχάριστο στο μάτι του περιηγητή που αναζητά λύσεις από επαγγελματίες του χώρου.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Your Confidence - Website 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Your Confidence - Website 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Your Confidence - Website 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Your Confidence - Website 5

Project url: www.yourc.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων