Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Costa Navarino Golf

Το Costa Navarino Golf είναι μια από τις πιο elegant παροχές που προσφέρει το θέρετρο στους επισκέπτες του. Και φυσικά, είναι ο απόλυτος προορισμός για τους, ανά τον κόσμο, λάτρεις του αθλήματος.

Το costanavarinogolf.com σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τη Nevma. Η αρχική σελίδα «ξεναγεί» τον επισκέπτη στα γήπεδα dunes και bay, στην ακαδημία, στους χώρους διαμονής και χαλάρωσης μέσα από ένα μενού επιλογών στη δεξιά side bar.

Το ανάλαφρο design βασίστηκε στο ήδη επιτυχημένο Costanavarino.com ενώ διατηρήθηκε το εντυπωσιακό ύφος και μέρος της λειτουργικότητας.

Η ανάπτυξη του συστήματος πλοήγησης έγινε χωρίς Flash, για πολλούς διαχειριστές και με γνώμονα την εύκολη και άμεση διαχείριση του περιεχομένου σε πολλαπλές γλώσσες. Όλα αυτά μέσα σε ένα περιβάλλον με έντονο το στοιχείο της διαδραστικότητας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Costa Navarino Golf - Preview ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Costa Navarino Golf Experience — Website 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Costa Navarino Golf Experience — Website 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Costa Navarino Golf Experience — Website 3
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων