Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Joyfashionhouse.com

Το Joy Fashion House είναι ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με κύριο αντικείμενο την πώληση γυναικείων ενδυμάτων, υποδημάτων και αξεσουάρ στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Προτεραιότητα του είναι η άμεση και άριστη εξυπηρέτηση, ενώ φροντίζει, εκτός των προϊόντων που παράγει, να προμηθεύεται είδη από αξιόπιστες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και να συνεργάζεται με εταιρείες ιταλικής και γαλλικής προέλευσης.

Η ομάδα της Nevma ανέλαβε το σχεδιασμό και τη κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Joyfashionhouse.com. Τα προϊόντα προβάλλονται μέσα από μεγάλες εικόνες με δυνατότητα μεγέθυνσης και slideshow για την πλήρη παρουσίαση τους. Οι κατηγορίες, τα μεγέθη, η διαθεσιμότητα και άλλες απαραίτητες επιλογές και περιγραφές είναι ευκρινώς κατανεμημένες για την εύκολη προσπέλαση και διευκόλυνση των αγορών.

Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - joy-website-2
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων