Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Έρη Κεχαγιά, Ψυχική Υγεία

Σχεδιάσαμε και αναπτύξαμε την ιστοσελίδα για την Έρη Κεχαγιά – Ψυχική Υγεία. Παράλληλα σχεδιάσαμε το νέο της λογότυπο, που χρησιμοποιείται και στην ιστοσελίδα.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σχεδιάστηκε με ιδιαίτερη έμφαση στο design. Η συνολική της αισθητική είναι προϊόν προσεγμένης και καλλιτεχνικής δουλειάς. Κάθε της λεπτομέρεια είναι σχεδιασμένη από το μηδέν είτε στον υπολογιστή είτε ακόμη και στο χέρι. Έτσι, αποπνέει τη γαλήνη και τη φιλικότητα που οφείλει να επιδεικνύει το προσωπικό web site ενός επαγγέλματος που απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία.

Ταυτόχρονα με την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σχεδιάσαμε και το λογότυπο που συνοδεύει τις δραστηριότητες της Έρης Κεχαγιά. Ο σχεδιασμός του λογοτύπου έγινε με το ίδιο μεράκι και την ίδια καλλιτεχνική διάθεση με την οποία σχεδιάστηκε και η ιστοσελίδα. Αναπαριστά τα αρχικά γράμματα “ΕΚ” του ονόματός της καθώς αυτά σχηματίζονται από τα κορμιά δύο ανθρώπινων μορφών που βρίσκονται σε εναγκαλισμό. Ο συμβολισμός του λογοτύπου, που παραπέμπει στη ζεστασιά και τη φιλικότητα των υπηρεσιών ψυχικής υγείας είναι προφανής, και πετυχαίνει να συνδυάσει τον ευαίσθητο χαρακτήρα αυτής της δραστηριότητας με το ίδιο του το αντικείμενο· τον άνθρωπο.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Ψυχική Υγεία Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Ψυχική Υγεία Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Ψυχική Υγεία Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Ψυχική Υγεία Web Site – Preview Image 1

Project url: www.psychiki-ygeia.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων