Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Steliosparliaros.gr

Ο Στέλιος Παρλιάρος, ο γνωστός Έλληνας ζαχαροπλάστης, δημιούργησε το 1982 το “Fresh”, αλλάζοντας την όψη της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Στην μακροχρόνια πορεία του ασχολείται και με τον τύπο, με στήλες στο “Ε”, “Gourmet”, “Γαστρονόμος” και στο ένθετο “Κ”, διδάσκει σε σεμινάρια και ενδίδει βιβλία. Το Μάιο του 2010 κυκλοφορεί το πρώτο περιοδικό ζαχαροπλαστικής, που φέρει την υπογραφή του και κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα με το όνομα “Γλυκές Αλχημείες”.

Η Nevma σχεδίασε και κατασκεύασε την ιστοσελίδα του Στέλιου Παρλιάρου. Η εισαγωγή των συνταγών έχει γίνει με σαφή παρουσίαση, περιγραφή υλικών και εικόνες. Η ταξινόμηση στις σχετικές κατηγορίες, και η αναζήτηση μπορεί να γίνει εύκολα ανάλογα με το είδος τους, το κύριο υλικό ή κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Για κάθε συνταγή υπάρχουν προτάσεις για άλλες σχετικές συνταγές ή άρθρα.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - parliaros-Website-4
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων