Τελευταία Νέα

Πέμπτη 16 Μάρτιος 2017

Χορηγίες 2016

Μέσα στο 2016 βάλαμε κι εμείς ένα λιθαράκι σε προσπάθειες ανθρώπων να προσφέρουν κάτι καλύτερο για το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Είμαστε περήφανοι που βοηθήσαμε και πήραμε κι εμείς μέρος στη προσπάθεια τους να βοηθήσουν άλλους συνανθρώπους μας και να προωθήσουν την τεχνολογία, την τέχνη, τον πολιτισμό.

Αν ένα έργο εμπνέει και φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, τότε εμπνέει κι εμάς και είμαστε εκεί για να το στηρίξουμε. Μέσα στη χρονιά που μας πέρασε με μεγάλη χαρά και πολύ ενθουσιασμό προσφέραμε αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες μας στα παρακάτω μη κερδοσκοπικά projects:

Γραμμή Ζωής

 

Γραμμή_Ζωής

Η “Γραμμή Ζωής” δίνει ενεργή βοήθεια σε μια ευαίσθητη ομάδα συνανθρώπων μας, που συχνά παραγκωνίζεται, κι εμείς, με τον τρόπο που γνωρίζουμε καλύτερα, την τεχνολογία και το διαδίκτυο, βοηθούμε και υποστηρίζουμε τις προσπάθειες των ανθρώπων της.

TEDx2016

 

TEDxAthens_2016

Ένα TEDx είναι πάντοτε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία, που διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης των συμμετεχόντων του. Είναι όμως ενδιαφέρον τόσο να το παρακολουθείς και να συμμετέχεις όσο και να αναπτύσσεις την ιστοσελίδα του.

WordCamp Athens

 

WordCamp_Athens

Ανήκουμε και στηρίζουμε ενεργά την αγαπημένη μας ελληνική αλλά και διεθνή κοινότητα του WordPress ως μέλη της διοργάνωσης των meetups, του WordCamp Athens 2016, χορηγοί, ομιλητές, εθελοντές!

CrimeTimes

 

Crime_Times

Ένα θέμα λίγο διαφορετικό. Μπορεί η εγκληματολογία να είναι ενδιαφέρουσα πέρα από τα στενά όρια της νομικής επιστήμης; Τα μέλη του ΚΕΜΕ το πιστεύουν αυτό με πάθος κι εμείς στηρίζουμε τις ηλεκτρονικές τους διαδρομές.

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Μουσική_-_Περιοδικό

Το ιστορικό περιοδικό “Μουσική” διατίθεται ψηφιοποιημένο online ηλεκτρονικά, παρέχοντας ένα πλούτο πληροφοριών για τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία των δεκαετιών του ’70 και ’80 όπου και κυκλοφόρησε.

PublicArtFestival

 

Public_Art_Festival

Ένα πολυεπίπεδο φεστιβάλ που παρουσιάζει και αναδεικνύει όλες τις μορφές τέχνης που λαμβάνουν χώρα σε δημόσιους χώρους και αφορούν κυρίως το αστικό τοπίο. Στηρίξαμε το έργο αυτό σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας την ιστοσελίδα του.

Πίσω στα νέα