Υπηρεσίες

Υπηρεσίες, όχι προϊόντα

Το διαδίκτυο είναι ένα εξαιρετικά ευρύ και ευέλικτο μέσο που υπερβαίνει τις δυνατότητες μεμονωμένων προϊόντων. Δεν πουλάμε προϊόντα. Παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες και οικοδομούν την ηλεκτρονική σας παρουσία.

Φιλοδοξία μας είναι να ικανοποιήσουμε όλες εκείνες τις ανάγκες που παρουσιάζονται στο δρόμο για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο. Για να το πετύχουμε αυτό καλύπτουμε υπηρεσίες που απαιτούν υψηλή τεχνογνωσία αλλά και υψηλή αισθητική.

Web Design – Σχεδιασμός / Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε μοναδικές ιστοσελίδες (web sites) και ηλεκτρονικές πύλες (portals), μοντέρνα και λειτουργικά ηλεκτρονικά καταστήματα (E-shops), πρωτότυπα ιστολόγια (blogs) και ιστοσελίδες/εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα (mobile web/apps). Κάθε δημιουργία μας είναι αυθεντική, σχεδιασμένη αποκλειστικά για εσάς.

 • Web Sites & Portals
 • E-commerce B2B & B2C
 • Blogs & Content Publishing
 • Mobile Web Experiences

Προσφέρουμε ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και αισθητικής κάτι που λείπει από το διαδίκτυο στην Ελλάδα

Web Consulting – Συμβουλευτική Διαδικτύου

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής διαδικτύου. Γνωρίζουμε το μέσο αυτό, τις δυνατότητες αλλά και τις απαιτήσεις του πολύ καλά και μπορούμε να το αξιοποιήσουμε προς όφελός σας. Αν δεν έχετε τμήμα web, τότε εμείς θα γίνουμε αυτό.

Η τεχνολογία βρίσκεται πλέον εδώ, είναι ώριμη και στη διάθεσή σας. Εμείς θα είμαστε ένας πολύτιμος νέος σύμμαχος στην προσπάθεια να μετατρέψετε το διαδίκτυο σε ένα όπλο επικοινωνίας και προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας.

Δεν πουλάμε προϊόντα, παρέχουμε
λύσεις και υπηρεσίες
που προσαρμόζονται στις δικές σας ιδιαίτερες ανάγκες

Web Development – Εφαρμογές Διαδικτύου

Αναπτύσσουμε εξειδικευμένα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου (content management systems – CMS), εφαρμογές διαδικτύου που απαντούν σε μοναδικές ανάγκες (web application development) και ενοποιούμε λύσεις ετερογενών ή μη συστημάτων (solutions integration). Χρησιμοποιούμε σύγχρονες, ανοικτές τεχνολογίες και είμαστε πάντοτε και εκ πεποιθήσεως αφοσιωμένοι στα standards του διαδικτύου.

 • Content Management Systems
 • Web Application Development
 • Solutions Integration
 • Mobile Application Development

Marketing Tools – Προώθηση στο Διαδίκτυο

Σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες (google adwords), βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – SEO), διαχειριζόμαστε καμπάνιες κοινωνικής δικτύωσης (social media campaigns, facebook, twitter), σχεδιάζουμε πλήρεις και αυθεντικές εταιρικές ταυτότητες (brand design/logo design).

 • Online Διαφήμιση
 • Search Engine Optimization
 • Email Marketing
 • Social Media Campaigns
 • Brand Design

Η δέσμευσή μας

Το διαδίκτυο είναι ένα καταπληκτικό μέσο που αγαπούμε και η δημιουργικότητα μέσα σε αυτό μας κάνει περήφανους. Δεσμευόμαστε να παρέχουμε με συνέπεια και ειλικρίνεια υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που αξιοποιούν δημιουργικά τις τεχνολογίες του διαδικτύου. Είναι για μας φιλοσοφία και όχι υποχρέωση.

Κατασκευή ιστοσελίδων με αισθητική και τεχνογνωσία.

Είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και
εκ πεποιθήσεως αφοσιωμένοι στα τεχνολογικά standards

Δείτε το portofolio μας