Τελευταία Νέα

Δευτέρα 01 Απρίλιος 2019

Σεμινάριο Extended introduction to web development από τη Revive Greece, το INNOVATHENS powered by Samsung και τη Nevma

Η Nevma συμμετέχει στο σεμινάριο με τίτλο Extended introduction to web development, που συνδιοργανώνουν η Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση Revive Greece και το INNOVATHENS powered by Samsung, μέσω του οποίου οι επωφελούμενοι θα μάθουν να σχεδιάζουν ιστοσελίδες (web sites) και εφαρμογές web, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML5, CSS, Javascript, WordPress, PHP και VueJS. Το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους νέους, είναι εντελώς δωρεάν και ξεκινά την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019.

Revive Greece – επανειδίκευση νέων στον προγραμματισμό

Η Revive Greece είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για την επανειδίκευση νέων στον προγραμματισμό υπολογιστών.

Η Revive Greece είναι μια μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία για την επανειδίκευση νέων στον προγραμματισμό υπολογιστών. Απευθύνεται σε νέους άνεργους, μετανάστες, πρόσφυγες ή μέλη άλλων ευπαθών κοινωνικών ομάδων, με σκοπό την κατάρτισή τους σε σύγχρονες τεχνολογίες διαδικτύου, την απόκτηση χρήσιμων δεξιοτήτων που σχετίζονται με αυτές και, τελικά, την προώθησή τους στην αγορά εργασίας. Έχει λάβει το Ευρωπαϊκό Βραβείο της Κοινωνίας των Πολιτών και είναι μέλος της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες.

Σεμινάριο Extended introduction to web development

Το σεμινάριο θα διαρκέσει 3 μήνες κατά τους οποίους θα διεξάγονται μαθήματα 2 με 3 4ωρα μαθήματα και απαιτείται ενασχόληση 15-20 ωρών μελέτης και εξάσκησης κάθε εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο θα διαρκέσει περίπου 3 μήνες κατά τους οποίους θα διεξάγονται μαθήματα 2 με 3 4ωρα μαθήματα εβδομαδιαία (το ακριβές πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σε επόμενο στάδιο). Οι συμμετέχοντες καλούνται να παρακολουθούν υποχρεωτικά όλα τα μαθήματα και αναμένεται να απαιτείται από αυτούς ενασχόληση 15-20 ωρών μελέτης και εξάσκησης κάθε εβδομάδα. Ολοκληρώνοντάς το θα έχουν εκτεθεί ενεργά σε μια σειρά από τις πιο χρήσιμες, δημοφιλείς και σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές που απαιτούνται στις μέρες μας για την κατασκευή ιστοσελίδων και εφαρμογών διαδικτύου. Επιτρέπονται μέχρι 2 απουσίες.

Δωρεάν παρακολούθηση για όλους

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία προγραμματισμού, παρά μόνο βασικές γνώσεις χρήσης υπολογιστών.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι εντελώς δωρεάν, όμως οι συμμετέχοντες για να επιλεχθούν θα πρέπει να περάσουν από μια διαδικασία 4 βημάτων, που περιγράφεται στη σελίδα του σεμιναρίου στον ιστότοπο της Revive Greece και να κάνουν την αίτησή τους online. Υπενθυμίζεται ότι το σεμινάριο απευθύνεται σε άνεργους νέους και μέλη ευπαθών ομάδων που επιθυμούν να επανειδικευτούν στις αναφερόμενες τεχνολογίες.

WordPress as a CMS

Η Nevma θα προσπαθήσει να μεταδώσει στους επωφελούμενους του σεμιναρίου ένα μέρος από την τεχνογνωσία της στο πεδίο του σχεδιασμού ιστοσελίδων (web design) και ανάπτυξης εφαρμογών διαδικτύου (web development) ειδικά πάνω στο δημοφιλές σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress, στο οποίο εξειδικεύεται από το 2007. Από τη Nevma εισηγητής θα είναι ο Τάκης Μπουγιούρης, project manager, μηχανικός λογισμικού/web developer.

Εγγραφείτε τώρα!

Πίσω στα νέα