Τελευταία Νέα

Σάββατο 11 Ιούλιος 2020

Facebook Ads Mastery, Πλήρες Σεμινάριο Διαφήμισης στο Facebook

Είστε επιχειρηματίας ή στέλεχος μάρκετινγκ και θέλετε να διαφημιστείτε στο Facebook; Σας ενδιαφέρει να μάθετε με ποιους τρόπους θα προβάλετε εύκολα και αποτελεσματικά την επιχείρηση σας σε δυνητικούς πελάτες; Αν ναι, σας έχουμε πολύ καλά νέα! Το πλήρες σεμινάριο διαφήμισης Facebook Ads Mastery του Αλέξανδρου Φατσή, μόλις βγήκε στον αέρα!

Μάλιστα δεν χρειάζεται να έχετε καμία προηγούμενη εμπειρία σε online διαφήμιση. Ακόμη και αν είστε εντελώς αρχάριος/α το σεμινάριο αυτό θα σας διδάξει όλα όσα χρειάζεστε. Όσα χρειάζεστε για να διαφημιστείτε χωρίς πολλά χρήματα αλλά αποτελεσματικά.

Σεμινάριο Διαφήμισης στο Facebook
Facebook Ads Mastery

Αυτό που ξεχωρίζει το συγκεκριμένο σεμινάριο διαφήμισης στο Facebook είναι ότι δεν έχει θεωρητικό χαρακτήρα. Αντιθέτως όσα μάθετε θα είναι πλήρως εφαρμόσιμα. Κάθε βήμα δημιουργίας μιας διαφήμισης, αναλύεται εξαντλητικά και σε βάθος.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα αυτού του σεμιναρίου είναι και οι επιπλέον γνώσεις που θα σας προσφέρει. Ολοκληρώνοντας το θα μπορείτε να δημιουργείτε τα δικά σας διαφημιστικά βίντεο και τις δικές σας εικόνες.

Δεν θα χρειάζεστε πλέον γραφίστες ή video artists για τα δημιουργικά της διαφήμισης σας!

Το σεμινάριο διαφήμισης στο Facebook απευθύνεται σε:

  • Επαγγελματίες/ιδιοκτήτες επιχειρήσεων που θέλουν να αυξήσουν τα κέρδη τους
  • Στελέχη μάρκετινγκ/διαφήμισης
  • Φοιτητές μάρκετινγκ/διαφήμισης/ψηφιακού μάρκετινγκ
  • Οποιονδήποτε θέλει να διαφημιστεί αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος στο Facebook

Τι θα μάθετε από το σεμινάριο αυτό.

Με την ολοκλήρωση του Facebook Ads Mastery θα μπορείτε:

  • Να κατανοείτε κάθε τύπο διαφήμισης στο Facebook
  • Να δημιουργείτε διαφημίσεις στο Facebook. Η επεξήγηση γίνεται βήμα βήμα και με κάθε λεπτομέρεια
  • Να ξεχωρίζετε πότε να χρησιμοποιήσετε κάθε τύπο διαφήμισης
  • Να διακρίνετε την ανατομία μιας πετυχημένης διαφήμισης στο Facebook: τίτλοι, εικόνες, κείμενα
  • Να δημιουργείτε και να επεξεργάζεστε εικόνες και βίντεο για τις διαφημίσεις σας
  • Να χρησιμοποιείτε τεχνικές για τη μέγιστη απόδοση του διαφημιστικού budget. Όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι
  • Να προσεγγίζετε νέους πελάτες μέσω του Facebook
  • Να αποφεύγετε συχνά σφάλματα
  • Θα γνωρίζετε μυστικά και τεχνικές διαφήμισης που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες των social media (hacks, shortcuts, hints and tips)
  • Να χρησιμοποιείτε άγνωστα εργαλεία και online υπηρεσίες. Εργαλεία που διευκολύνουν τον επαγγελματία να διαφημιστεί αποδοτικότερα και φθηνότερα

Tο μόνο σεμινάριο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων!

Δεν είναι όμως μόνο το εξαιρετικό περιεχόμενο και η σε βάθος ανάλυση που κάνει το Facebook Ads Mastery να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ. Γιατί πρόκειται για το μόνο online course το οποίο το μόνο που σας προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Δεν διαβάσατε λάθος. Είναι το μόνο σεμινάριο στο οποίο, αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, έχετε δικαίωμα επιστροφής των διδάκτρων. Το δικαίωμα αυτό ισχύει για 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του σεμιναρίου.

Μάλιστα το δικαίωμα να πάρετε τα χρήματα σας πίσω στο ακέραιο ισχύει χωρίς περιορισμούς, όρους ή προϋποθέσεις. Αρκεί να να ζητήσετε επιστροφή του ποσού που πληρώσατε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Χωρίς ερωτήσεις, χωρίς προϋποθέσεις και χωρίς καμία καθυστέρηση! Δεν υπάρχει κάποιο άλλο σεμινάριο διαφήμισης στο Facebook που να δίνει τέτοιες εγγυήσεις. Γιατί, ακριβώς, κανένα άλλο σεμινάριο δεν προσφέρει τόσες γνώσεις ώστε να μην φοβάται να σας επιστρέψει τα χρήματα σας!

Για περισσότερες πληροφορίες και για να παρακολουθήσετε την πρώτη ενότητα του σεμιναρίου διαφήμισης στο Facebook εντελώς δωρεάν, κάντε κλικ εδώ: https://socialmediacoach.teachable.com/p/facebook.

Πηγή: Facebook Ads Mastery, Πλήρες Σεμινάριο Διαφήμισης στο Facebook.

Πίσω στα νέα