Τελευταία Νέα

Τρίτη 23 Απρίλιος 2024

Η Nevma και η fourpillars ενώνουν δυνάμεις

Με πολύ ενθουσιασμό ανακοινώνουμε ένα σημαντικό ορόσημο στο ταξίδι μας για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών σχεδιασμού ιστοσελίδων. Η Nevma και η fourpillars, δύο κορυφαίες εταιρείες σχεδιασμού ιστοσελίδων με έδρα την Αθήνα, ενώνουν τις δυνάμεις τους υπό την επωνυμία Nevma!

Αυτή η συνεργασία δεν αφορά απλώς στη συγχώνευση δύο ομάδων – αφορά στη συγχώνευση οραμάτων. Συνδυάζοντας την εδραιωμένη εμπειρία της Nevma στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, τα εργαλεία marketing και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της με τη φρέσκια δημιουργική προσέγγιση της fourpillars, δημιουργούμε μια νέα, ακόμη πιο δυναμική προσέγγιση.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς

Ενισχυμένες υπηρεσίες

Μαζί, θα προσφέρουμε ένα ευρύτερο φάσμα υπηρεσιών για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας από το στρατηγικό σχεδιασμό και τον σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη έως την προηγμένη ανάπτυξη και τα εργαλεία marketing, θα είμαστε η one-stop λύση σας για μια επιτυχημένη παρουσία στο διαδίκτυο.

Προηγμένες λύσεις

Οι συνδυασμένες γνώσεις και εμπειρίες και των δύο ομάδων θα μας επιτρέψουν να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις όσον αφορά τις τελευταίες τάσεις και τεχνολογίες στο χώρο. Αυτό διασφαλίζει ότι τα έργα που παράγουμε δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά λειτουργούν άψογα, φτάνουν στοχευμένα στο κοινό τους και αποδίδουν τα μέγιστα για τα επόμενα χρόνια.

Βελτιωμένες Διαδικασίες

Η ενιαία μας ομάδα δεσμεύεται να σας παρέχει μια ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία από την αρχή ως το τέλος. Με βελτιωμένες διαδικασίες και σαφή κανάλια επικοινωνίας, εξασφαλίζουμε ότι το έργο σας παραδίδεται εγκαίρως και εντός του προϋπολογισμού, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Καθώς ξεκινάμε αυτό το νέο κεφάλαιο μαζί, η δέσμευσή μας στην αριστεία παραμένει αμετάκλητη. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να υπερβούμε τις προσδοκίες σας και να σας παρέχουμε ασυναγώνιστη εξυπηρέτηση κάθε βήμα του δρόμου. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια πραγματικά εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες μας, παλιούς και νέους!

Αισθανόμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε αυτό το ταξίδι μαζί και θα δημιουργήσουμε ακόμα πιο εντυπωσιακές web εμπειρίες!

Τις επόμενες εβδομάδες, θα μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την διευρυμένη ομάδα μας και τις συναρπαστικές νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουμε. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις web design, web development και digital marketing.

Έχετε κάποιο project υπόψη;

Είτε είστε μικρή επιχείρηση είτε μεγάλη εταιρεία, είμαστε πρόθυμοι να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε τους στόχους σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα! 

Πίσω στα νέα