Web Consulting

Το μέσο και πώς αυτό αξιοποιείται

Το διαδίκτυο συχνά τρομάζει τη διοίκηση σχετικά με τους τρόπους εκμετάλλευσής του και τα κόστη που μια επένδυση σε αυτό απαιτεί. Το τμήμα μάρκετινγκ πολλές φορές δε γνωρίζει τις καινούριες δυνατότητες που οι νέες τεχνολογίες μπορούν να προσφέρουν όσον αφορά την προώθηση και τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

Το μέσο όμως αυτό είναι τόσο δυναμικό και παρουσιάζει τέτοια διείσδυση στον πληθυσμό που δεν ωφελεί να στεκόμαστε με δισταγμό μπροστά του. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες και οι τεχνολογίες είναι ώριμες και διαθέσιμες σε όλους να τις αξιοποιήσουν. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας συνεργάτης με εμπειρία στο χώρο του διαδικτύου, υψηλή τεχνογνωσία, δημιουργικότητα και φαντασία.

Συμβουλευτική στο χώρο του διαδικτύου

Παρέχουμε με επαγγελματισμό και συνέπεια ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής διαδικτύου. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για να σταθούμε στο πλάι σας σε κάθε επένδυση που επιθυμείτε να κάνετε στο χώρο της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας τόσο συμβουλευτικά όσο και ενεργά.

Θα είμαστε κοντά σας στα νέα βήματα που θέλετε να πραγματοποιήσετε αλλά και υποστηρικτές στα παλιά. Συνεργαζόμενοι μαζί μας παίρνετε κάτι πολύ περισσότερο από μερικά παραδοτέα. Η σχέση μαζί μας σας εξασφαλίζει ένα συνεργάτη για κάθε τι που θα παρουσιαστεί μπροστά σας στον αχανή κόσμο του διαδικτύου. Αυτό είναι και το σημαντικότερο. Ο καθένας είναι ειδικός στο χώρο του και μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης.

Σας προσκαλούμε να αναζητήσουμε μαζί τους νέους δρόμους που το διαδίκτυο μπορεί να ανοίξει για την επιχείρησή σας για διευρύνει την επικοινωνία με τους πελάτες σας, να αυτοματοποιήσει χρονοβόρες διαδικασίες μειώνοντας κόστη και να αναδείξει νέους και αποτελεσματικούς τρόπους συνεργασίας.

Συμβουλευτική στο διαδίκτυο σημαίνει να γνωρίζεις το μέσο και να το προσαρμόζεις στα μέτρα αυτού που το έχει ανάγκη

Αν η εταιρεία σας δεν έχει ή δε μπορεί να συντηρεί τμήμα web τότε εμείς μπορούμε να καλύψουμε αυτό το κενό

Επιδοτήσεις και δημόσιος τομέας

Διανύουμε μια εκ των πραγμάτων δύσκολη οικονομική περίοδο, η οποία θέτει σε δοκιμασία τις οικονομικές αλλά ακόμη και τις ίδιες τις κοινωνικές δομές μας. Πιστεύουμε ότι η μόνη απάντηση απέναντι στους κακούς οιωνούς είναι η δράση και η πρωτοβουλία με σκοπό την ανάπτυξη. Αυτή την πεποίθηση την κάνουμε πρώτα από όλα πράξη εμείς οι ίδιοι επιλέγοντας τον ανηφορικό αλλά ελπιδοφόρο δρόμο της επιχειρηματικότητας.

Σε αυτό το πλαίσιο οι κρατικές επιδοτήσεις για την ανάπτυξη και την τόνωση της επιχειρηματικότητας είναι ένας μοχλός που μπορεί πραγματικά να δώσει άμεση ώθηση στην οικονομία. Είναι μια ευκαιρία για “αιμοδοσία” προς τις επιχειρήσεις με ταυτόχρονη παρότρυνση για πρόοδο, εξέλιξη και εκσυγχρονισμό των δραστηριοτήτων.

Το ΕΣΠΑ (2007-2013)

Το ΕΣΠΑ (Εθνικό Στρατηγικό Πλαίσιο Αναφοράς 2007 – 2013, www.espa.gr) αποτελεί το σημαντικότερο κρατικό, ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενο πλαίσιο, από το οποίο θα πηγάζουν προγράμματα επιδοτήσεων για νέα επιχειρηματικότητα κατά την περίοδο 2007-2013, που ήδη διανύουμε.

Μια κρατική επιδότηση είναι πάνω απ’ όλα μια πρόκληση για ανάπτυξη. Είναι μια ευκαιρία για την επέκταση των υπηρεσιών που μια επιχείρηση ήδη διαθέτει αλλά και για τη δημιουργία νέων. Η Nevma στέκεται στο πλάι σας σε όλες τις φάσεις μιας επιχειρηματικής πρότασης επιδότησης που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε με ρόλο συμβουλευτικό.

Σας βοηθούμε να αναλύσετε τις δυνατότητες που το διαδίκτυο μπορεί να παρέχει στην επιχείρησή σας, συνθέτοντας μαζί σας νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες και συμμετέχουμε στη συγγραφή των προτάσεων που καταθέτετε για επιδοτήσεις για κάθε τι που αφορά τις τεχνολογίες του διαδικτύου.

Έχοντάς μας ως συνεργάτες θα υπάρχει πάντοτε κάποιος διαθέσιμος να ξετυλίγει το κουβάρι της τεχνολογίας για εσάς

Δείτε το portfolio μας