Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Laro.gr

Η Laro by Arbaro είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο του σχεδιασμού, κατασκευής και πώλησης βρεφικών και παιδικών πρότυπων επίπλων, με οικολογικά και φυσικά υλικά. Στόχο έχει τη διαμόρφωση ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, που προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες της ηλικίας των παιδιών.

Η ιστοσελίδα της Laro by Arbaro σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την ομάδα της Nevma. Στη νέα ιστοσελίδα κυριαρχούν τα έντονα χρώματα και οι μεγάλες φωτογραφίες των προϊόντων. Κάθε προϊόν που παρουσιάζεται διαθέτει πληροφορίες για τον σχεδιασμό και τις δυνατότητες του να προσαρμόζεται σε όποια νέα ανάγκη παρουσιαστεί. Για κάθε σειρά προϊόντων υπάρχει πλήρης οδηγός με τα διαθέσιμα χρώματα, υλικά αλλά και προτάσεις για τη μετατροπή τους ή ακόμα και τον συνδυασμό τους, όλα αυτά συνοδεύονται από ευδιάκριτες εικόνες με ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια των σημείων ενδιαφέροντος.

Διαθέσιμες στο laro.gr είναι και οι απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία, καθώς και η απεικόνιση των καταστημάτων της αλυσίδας στο χάρτη και οι τρόποι επικοινωνίας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων - laro-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - laro-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - laro-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - laro-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - laro-Website-1

Project url: www.laro.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων