Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Crimetimes.gr

Το “Crime Times” είναι ηλεκτρονική περιοδική επιθεώρηση εγκληματολογίας και ποινικής δικαιοσύνης. Την επιστημονική διεύθυνση έκδοσης έχει το Δ.Σ. του ΚΕ.Μ.Ε., σύμβουλοι έκδοσης είναι Καθηγητές Εγκληματολογίας, τακτικοί επιστημονικοί συνεργάτες είναι καταξιωμένοι επιστήμονες στο χώρο της εγκληματολογίας και του ποινικού δικαίου, ενώ τη συντακτική ομάδα απαρτίζουν μέλη του ΚΕ.Μ.Ε. από διάφορους επιστημονικούς κλάδους, όπως νομικοί, ψυχολόγοι, κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί ανθρωπολόγοι, δημοσιογράφοι, κ.λ.π.

Η ομάδα της Nevma ανέλαβε το σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας με το χαρακτήρα της χορηγίας προς την ομάδα του “Crime Times”. Στο crimetimes.gr δημοσιεύονται άρθρα και απόψεις σχετικά με επίκαιρα θέματα πάνω στην εγκληματολογία και το ποινικό δίκαιο. Το ηλεκτρονικό περιοδικό εκδίδεται 4 φορές ετησίως με ελεύθερη και δωρεάν πρόσβαση στο κοινό.

Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - crime-website-2

Project url: www.crimetimes.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων