Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Παρέσα Κώνστα

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του paresa.gr έγινε με κριτήριο τη μοναδική αισθητική της δημιουργού και μοναδικό σκοπό την ευχάριστη εμπειρία οποιουδήποτε χρήστη θέλει να περιηγηθεί στις σελίδες του site.

Η αρχική σελίδα είναι από μόνη της μια έκπληξη για τους επισκέπτες… Μια γυναικεία φιγούρα μέσα σε κόκκινο φόρεμα «παίζει» το ρόλο του ξεναγού με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο που σε προκαλεί να κάνεις παιχνίδι με τα κουμπάκια πριν ασχοληθείς με αυτό που αναζητούσες εξ αρχής.

Τα εικονίδια κάθε ορόφου εισάγουν τον επισκέπτη σε όλες τις σελίδες που εκθέτουν τις δημιουργίες της Παρέσας, στο βιογραφικό της και στη φόρμα επικοινωνίας.

Το σύστημα διαχείρισης προϊόντων

Η ποικιλία προϊόντων που πλασάρει η Παρέσα, απαιτεί ένα σύστημα διαχείρισης ικανό να της επιτρέπει την εύκολη εισαγωγή και επεξεργασία όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με τα δημιουργήματά της. Αυτό γίνεται με έναν απλουστευμένο τρόπο σε ξεχωριστή περιοχή διαχείρισης. Η περιοχή αυτή προσφέρει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για την άμεση εισαγωγή, κατηγοριοποίηση και επεξεργασία των προϊόντων.

CMS

Το σύνολο του περιεχομένου του paresa.gr βρίσκεται υπό τον έλεγχο συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System – CMS) τελευταίας γενιάς που επιτρέπει τόσο τη διαχείριση των περιεχομένων της ιστοσελίδας όσο και τη βέλτιστη έκδοσή της στο διαδίκτυο.

Η δημιουργική δουλειά που έγινε για την ιστοσελίδα αναγνωρίστηκε από το γνωστό web design και web development blog InstantShift, το οποίο πρόσφατα συμπεριέλαβε τo paresa.gr στη λίστα του με «όμορφες, δημιουργικές και εμπνευσμένες» νέες δουλειές («highly-creative, beautiful and most importantly inspirational designs»).

Κατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα Web Site - Preview Image 5Κατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα Web Site - Preview Image 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα Web Site - Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα Web Site - Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Παρέσα Κώνστα Web Site - Preview Image 1

Project url: www.paresa.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων