Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Support.lifetaskforce.gr

Η Life Task Force Ελλάδας παρέχει υποστήριξη στην προετοιμασία προτάσεων, τεχνική βοήθεια και συμβουλευτική, ενημερώνει τους δυνητικούς δικαιούχους, προωθεί τη δικτύωση και τη διασύνδεση των έργων με φορείς εθνικής πολιτικής και ενισχύει τα Εθνικά Σημεία Επαφής του Προγράμματος LIFE για το Περιβάλλον (Πράσινο Ταμείο) και τη Δράση για το Κλίμα (ΥΠΕΝ), με κύριο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των υποβαλλόμενων προτάσεων. Ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2016 και θα διαρκέσει 40 μήνες, με συντονιστή δικαιούχο το Πράσινο Ταμείο και συνδικαιούχο το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ΥΠΕΝ).

Η Nevma σχεδίασε και κατασκεύασε την ιστοσελίδα της Life Task Force Ελλάδας. Μέσω της ιστοσελίδας παρέχονται πληροφορίες, εκπαιδευτικό υλικό για το πρόγραμμα Life και υποστηρικτικό υλικό για την υποβολή προτάσεων. Υπάρχει ακόμη, η δυνατότητα για την αναζήτηση φορέων σε συγκεκριμένους τομείς ενδιαφέροντος και αντικείμενα. Επιπλέον, έχει δημιουργηθεί forum συζητήσεων για την ανταλλαγή απόψεων αλλά και περιοχή “Συχνών Ερωτήσεων” ενώ μετά από εγγραφή μπορεί κάποιος να στείλει απευθείας αίτημα για παροχή συμβουλευτικής και τεχνικής υποστήριξης.

Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - life-Website-1
Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων