Άρθρα Nevma

Παρασκευή 03 Σεπτέμβριος 2010

Ωραίες ιστοσελίδες, ιδέες και επιλογές από το web portfolio της Nevma

Στο Nevma πιστεύουμε ότι το να σχεδιάζει κανείς ωραίες ιστοσελίδες δεν είναι κάτι τυχαίο. Αυτός που αναλαμβάνει να σχεδιάσει μια ιστοσελίδα οφείλει να είναι καλά ενημερωμένος για τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του πελάτη του. Πρέπει να τον έχει αποδομήσει σωστά, να γνωρίζει τη φιλοσοφία του, τη στρατηγική του διαφοροποίηση και τους σκοπούς του.

Μια επιλογή από τις πιο όμορφες και καλλιτεχνικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες από το web portfolio του Nevma.

Μια επιλογή από τις πιο όμορφες και καλλιτεχνικά σχεδιασμένες ιστοσελίδες από το web portfolio του Nevma.

Ιστοσελίδες καλαίσθητες

Μια ιστοσελίδα καλείται να εξυπηρετήσεις πολλούς στόχους ταυτόχρονα. Μια όμορφη ιστοσελίδα είναι γοητευτική κι επομένως τραβάει τα βλέμματα. Αλλά τι πάει να πει όμορφη ιστοσελίδα; Το γούστο είναι κάτι το υποκειμενικό. Ευτυχώς, υπάρχουν οι ειδικοί! Αυτοί που συνδυάζουν καλλιτεχνικές σπουδές και εμπειρία στο χώρο των γραφικών τεχνών.

Μαζί με λίγο ή πολύ ταλέντο και αγάπη για διαδίκτυο. Ο ειδικός, ο web designer, όταν κάνει τη δουλειά του σωστά μπορεί να αποτυπώσει σε μια ιστοσελίδα ό,τι δε μπορεί να μεταδώσει πρόσωπο με πρόσωπο κανείς στους ανθρώπους που απευθύνεται μέσω του διαδικτύου.

Η ιστοσελίδα μας είναι η ηλεκτρονική μας εικόνα, η ηλεκτρονική μας εταιρική ταυτότητα και οφείλει να αντανακλά αυτό που θέλουμε έτσι κι αλλιώς να εκπέμπουμε προς τους χρήστες και πιθανούς πελάτες μας.

Δεσμευόμαστε να σχεδιάζουμε όμορφες και λειτουργικές ιστοσελίδες.
Με φανατική αφοσίωση!

Αγαπούμε το διαδίκτυο και λατρεύουμε να πραγματοποιούμε όμορφα projects σε αυτό

Ιστοσελίδες λειτουργικές

Αυτός είναι και ο πρωταρχικός σκοπός μιας ιστοσελίδας. Πριν και πρώτα απ’ όλα, είτε το θέλουμε είτε όχι, αποτελεί μια βιτρίνα, μια εικόνα που δίνει στον επισκέπτη μια πρώτη εντύπωση για το πού βρέθηκε και για το πώς θα τον αντιμετωπίσουν εκεί. Έτσι, μια ωραία ιστοσελίδα οφείλει να είναι ειλικρινής και λειτουργική.

Η ομορφιά, όμως, δεν είναι αρκετή. Ο επισκέπτης είναι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έμμεσα ή άμεσα, ένας πιθανός πελάτης. Πρέπει να νιώσει άνετα, να βρει εύκολα αυτό που ψάχνει και να φύγει ικανοποιημένος. Για να μετατραπεί σε κάτι καλύτερο από πελάτης. Πελάτης που επανέρχεται ξανά και ξανά!

Ωραίες ιστοσελίδες από το web portfolio του Nevma

Σας αφήνουμε με μια επιλογή από ιστοσελίδες που έχουμε σχεδιάσει και αναπτύξει με τις πιο φρέσκιες τεχνικές του σύγχρονου web design:


Δείτε όλο μας το portfolio εδώ!

Πίσω στα άρθρα