Πώς Δουλεύουμε

Προσαρμοστικότητα

Προσαρμόζουμε τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε στις ανάγκες και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κάθε έργου που αναλαμβάνουμε. Έχουμε, ωστόσο, κάποιους κανόνες στους οποίους στηρίζουμε την επιτυχημένη και αποτελεσματική συνεργασία με τους πελάτες μας:

Έρευνα και ανάλυση

Πάντα ερευνούμε διεξοδικά την παρουσία τόσο του πελάτη μας όσο και του ανταγωνισμού του στο διαδίκτυο. Μας βοηθά να καταλάβουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, ποια είναι τα trends του χώρου και μας βάζει στο κλίμα. Περνάμε αυτή τη γνώση στον πελάτη μας και τη χρησιμοποιούμε για να διαμορφώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με δύο λέξεις: Είμαστε διαβασμένοι.

Πρωτότυπο design

Σχεδιάζουμε αποκλειστικά για εσάς, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μοναδικό, να σας εκφράζει και να υπηρετεί τους στόχους σας. Ανταποκρινόμαστε στις ιδιαίτερες προκλήσεις κάθε έργου ξεχωριστά και δεν κάνουμε εκπτώσεις στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.

Βασικός μας κανόνας είναι οι δημιουργίες μας να ανταποκρίνονται στο πνεύμα της εποχής και να ικανοποιούν πρώτα απ’ όλα εμάς τους ίδιους.

Το web design δεν είναι αυτό που ήταν πριν από μια δεκαετία, όταν το internet γεννιόταν, είναι μια σύγχρονη μορφή τέχνης και έκφρασης και έτσι θέλουμε να το αντιμετωπίζουμε.

Υποστήριξη, όχι μόνο τεχνική

Επενδύουμε σε μακροχρόνιες σχέσεις. Υποστηρίζουμε τεχνικά και λειτουργικά τα έργα που παραδίδουμε και στεκόμαστε συνέχεια δίπλα στους πελάτες μας με συμβουλευτικό ρόλο, ώστε να αισθάνονται την ασφάλεια πως πάντα θα υπάρχει κάποιος να ξετυλίγει το κουβάρι της τεχνολογίας για αυτούς.

Είμαστε μια συμπαγής ομάδα νέων και εξαιρετικά δημιουργικών ανθρώπων με γνώση, εμπειρία και αγάπη για τις νέες τεχνολογίες, που καλύπτει όλες τις ανάγκες ενός project, από την ανάλυση και το σχεδιασμό, μέχρι την εικαστική και τεχνική υλοποίηση και προώθησή του

Τακτική επικοινωνία

Κάνουμε όσο τακτικές συναντήσεις χρειάζεται μέχρι να ξεκαθαριστεί και η μικρότερη λεπτομέρεια που αφορά την εργασία που έχουμε αναλάβει. Μεταφέρουμε τις ιδέες μας σχετικά με το σωστό σχεδιασμό και λειτουργία του έργου και εμπλεκόμαστε ενεργά στην ανάλυσή του. Μετά την εκκίνηση ενός project, φροντίζουμε να σας κρατάμε ενήμερους για την εξέλιξή του.

Όποιο και να είναι το μέσο επικοινωνίας σας, θα μας βρείτε διαθέσιμους. Είμαστε online για ένα ασυνήθιστο ποσοστό της μέρας και, είτε επικοινωνείτε με email είτε με σήματα καπνού, σίγουρα θα μπορέσουμε να έρθουμε σε επαφή.

Υπεύθυνη υλοποίηση

Υλοποιούμε με μεράκι κάθε πτυχή του έργου που αναλαμβάνουμε. Είμαστε πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας και εκ πεποιθήσεως αφοσιωμένοι στα τεχνολογικά standards. Αυτό σημαίνει ότι οι δουλειές μας έχουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο, αργούν, δηλαδή, να ξεπεραστούν τεχνολογικά και είναι εξαιρετικά επεκτάσιμες.

Το έργο αναπτύσσεται και επιβλέπεται ολοκληρωτικά από εμάς. Από την ίδια την ομάδα, δηλαδή, που το υλοποιεί. Αυτό σημαίνει ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως ελεγχόμενο και είμαστε σε θέση να απαντήσουμε με ακρίβεια κάθε ερώτησή σας ανά πάσα στιγμή.

Design, Development, Marketing & Consulting for the World Wide Web

Προσφέρουμε ένα μοναδικό συνδυασμό τεχνογνωσίας και αισθητικής, κάτι που λείπει από το διαδίκτυο στην Ελλάδα

Δείτε το portofolio μας