Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας Διαγωνισμού για Κινητές Συσκευές – Audi

Τον Ιούλιο του 2010 η Audi λανσάρισε το νέο A1 και οργάνωσε μια μεγάλη καμπάνια προώθησης. Στα πλαίσια της προώθησής αυτής υλοποιήσαμε ένα mobile web site με videos του νέου μοντέλου, φωτογραφικό υλικό και ένα διαγωνισμό για το κοινό, όλα προσβάσιμα απ’ ευθείας από τον browser των κινητών τηλεφώνων. Η πρόσβαση στο microsite γίνεται μέσω της εφαρμογής Clic2C.

Clic2C – Ο νέος τρόπος για να περνάς από το έντυπο στο ηλεκτρονικό περιεχόμενο μέσα από το κινητό σου

Mobile Web Site

Το mobile website που αναπτύχθηκε για την υποστήριξη της καμπάνιας του νέου Audi A1 υποστηρίζει πρακτικά κάθε browser κινητού τηλεφώνου. Χρησιμοποιήσαμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους ανάπτυξης ιστοσελίδων για κινητά τηλέφωνα, έτσι ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να απολαύσει την εμπειρία της πλοήγησης στο περιεχόμενο.

Mobile Contest

Ο διαγωνισμός επιτρέπει στους χρήστες να κερδίσουν δώρα από την Audi παίζοντας μέσα από το κινητό τους τηλέφωνο. Σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε με γνώμονα τη λειτουργικότητα που απαιτεί μια εφαρμογή με τις ιδιαιτερότητες των κινητών συσκευών αλλά και την ασφάλεια και συνοχή που ένας διαγωνισμός οφείλει να επιδεικνύει. Η ανάπτυξη έγινε εξολοκλήρου από εμάς σε Apache, PHP και ΜySQL από την πλευρά του server και Mobile XHTML από την πλευρά του κινητού τηλεφώνου.

Mobile Application
ή Mobile Website

Web vs App

Η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα (mobile apps/applications)  είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στις μέρες μας. Αντίθετα η ανάπτυξη ιστοσελίδων για κινητά τηλέφωνα όχι τόσο. Ωστόσο, αυτή είναι μια μόδα που αλλάζει. Εμφανίζοντας το περιεχόμενό μας μέσω μια ιστοσελίδας για κινητά τηλέφωνα επιτυγχάνουμε ταυτόχρονα να:

  • Υποστηρίζουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων.
  • Να παρουσιάζουμε το περιεχόμενό μας σχεδόν σε όλους τους χρήστες μεγιστοποιώντας το κοινό μας.
  • Μην απαιτούμε οι χρήστες μας να εγκαθιστούν εξειδικευμένο λογισμικό στα κινητά τους – o mobile web browser του κινητού τους είναι αρκετός.
  • Επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη διαλειτουργικότητα και δυνατότητα συνεργασίας με το υπάρχον διαδικτυακό περιεχόμενό μας, μιας και τα δύο είναι ιστοσελίδες.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να συζητήσουμε τη δική σας εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα και το πώς αυτή θα προσελκύσει μεγαλύτερο κοινό στις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας

Κατασκευή ιστοσελίδων - Audi A1 Mobile Web Contest - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Audi A1 Mobile Web Contest – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Audi A1 Mobile Web Contest – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Audi A1 Mobile Web Contest – Preview Image 1

Project url:

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων