Marketing Tools

Το διαδίκτυο είναι ένα ανεξάντλητο μέσο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών κι αυτή είναι μία πτυχή του που δε θα μπορούσαμε να αφήσουμε αναξιοποίητη. Παρέχουμε στο τμήμα μάρκετινγκ τα εργαλεία εκείνα που είναι απαραίτητα για μια επιτυχημένη και αποδοτική προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο.

Γνωρίζουμε πώς να το αξιοποιήσουμε

Σχεδιάζουμε για τους πελάτες μας εταιρική ταυτότητα, διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες, βελτιστοποιούμε το περιεχόμενό των ιστοσελίδων τους για τις μηχανές αναζήτησης και δίνουμε στο τμήμα Marketing λύσεις για επικοινωνία και προώθηση.

Online Διαφήμιση

Μια από τις σημαντικότερες μεθόδους προώθησης για την προσέγγιση νέου κοινού είναι η online διαφήμιση. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή έχει τη δυνατότητα να σας φέρει σε επαφή με ανθρώπους σε περιοχές που δε θα μπορούσατε να πλησιάσετε στο παρελθόν. Η online διαφήμιση λειτουργεί σε μεγάλο βαθμό με το μοντέλο pay-per-click (PPC). Με βάση αυτό όταν κάποιος αναζητά κάτι σε μια μηχανή αναζήτησης (πχ, Google, Bing κλπ) και κάνει κλικ πάνω σε μια διαφήμιση τότε και μόνο ο διαφημιζόμενος χρεώνεται το σχετικό ποσό.

Μια τέτοια καμπάνια χρειάζεται προσεκτική σχεδίαση και διαχείριση από έναν ειδικό σε αυτό τον τομέα, όσον αφορά τις λέξεις κλειδιά (keywords) που θα χρησιμοποιηθούν, τη σχετικότητά τους, την αποτελεσματικότητά τους, τις λέξεις κλειδιά του ανταγωνισμού, το κόστος τους αλλά και την εξέλιξη της καμπάνιας στη διάρκεια του χρόνου για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητάς της.

Γνωρίζουμε το διαδίκτυο, τις δυνατότητες και τις ιδιαιτερότητές του και μπορούμε να το μετατρέψουμε σε ένα δυνατό εργαλείο για το μάρκετινγκ

Brand Design

Σχεδιάζουμε πλήρεις και ολοκληρωμένες εταιρικές ταυτότητες για τους πελάτες μας ξεκινώντας από το σχεδιασμό του λογοτύπου μέχρι τα εταιρικά έγγραφα, τα διαφημιστικά φυλλάδια και folders, τις καταχωρήσεις σε περιοδικά, τις πινακίδες, το εταιρικό αυτοκίνητο κοκ. Το έμπειρο δημιουργικό τμήμα είναι αναπόσπαστο κομμάτι σε κάθε υπηρεσία και δραστηριότητά μας, τόσο όταν πρόκειται για μοναδικά web design όσο και όταν πρόκειται για την πρόκληση μιας νέας εταιρικής ταυτότητας.

Η ολοκλήρωση ενός έργου σηματοδοτεί την αρχή της ζωής του στο internet, ένα ανεξάντλητο και ως τώρα ανεξερεύνητο μέσο προβολής

Search Engine Optimization

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (search engine optimization – SEO) αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια εξελικτική και επαναλαμβανόμενη διαδικασία στο χρόνο, κατά την οποία ο ειδικός παρακολουθεί και ανανεώνει την ιστοσελίδα αναλόγως. Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι εξαρχής SEO-friendly (φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης), αναλαμβάνουμε, όμως, και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Email Marketing

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αναζήτησης νέου πελατολογίου αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters). Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της έκβασής της.

Social Media Campaigns

Τα συστήματα κοινωνικής δικτύωσης (social media networks), όπως το Facebook, to Twitter, το Instagram και πάμπολλα άλλα ακόμη έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό χώρο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά.

Τα συστήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Εμείς σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που το κάνουν πραγματικότητα και αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι που το πλαισιώνει.

Παρέχουμε στο τμήμα μάρκετινγκ τα εργαλεία για μια επιτυχημένη προώθηση και διαφήμιση στο διαδίκτυο

Δείτε το portfolio μας