Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Navarinotale.com

Το navarinotale.com είναι μια ιστοσελίδα που ψάχνει μικρούς συγγραφείς για το Παραμύθι της Γιάλοβας. Η Nevma ανέλαβε την κατασκευή της μέσα σε μια ατμόσφαιρα που εμπνέει εξορμήσεις στη φύση για γνωριμία με αμέτρητα είδη φυτών και ζώων.

Η αρχική σελίδα πληροφορεί τον επισκέπτη για την ιδέα του εγχειρήματος και δίνει όλα τα tips που μπορεί να χρειαστεί ο μικρός συγγραφέας μέσα από όμορφα icons -τύπου κολάζ-  στη δεξιά side bar της σελίδας.

Εξερευνώντας ο επισκέπτης οδηγείται σιγά σιγά μέσα από τις υπόλοιπες σελίδες που φιλοξενούν σχετικό photo gallery σε όλα τα χρήσιμα, για τη συγγραφή, στοιχεία.

Το navarinotale.com υποστηρίζεται από ένα σύστημα που επιτρέπει στο διαχειριστή να εισάγει ή να επεξεργαστεί εύκολα και γρήγορα οποιοδήποτε περιεχόμενο χωρίς κανέναν περιορισμό.

Το περιβάλλον του web site αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα διαδραστικότητας χωρίς χρήση Flash, αλλά με την αξιοποίηση σύγχρονων τεχνολογιών και τεχνικών του διαδικτύου.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Navarino Tale - Website 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Navarino Tale - Website 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Navarino Tale - Website 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Navarino Tale - Website 4

Project url: www.navarinotale.com

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων