Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Viomal.gr

Η Viomal S.A. ιδρύθηκε το 1985, με έδρα στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας και παράρτημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης. Η παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας είναι, μεταξύ άλλων, τα ρολά σκίασης αλουμινίου, τα συστήματα προστασίας και τα οικιακά συστήματα αυτοματισμού. Η Viomal είναι επίσης και ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Γερμανικής εταιρείας κινητήρων και αυτοματισμών “Becker”.

Η Nevma σχεδίασε και κατασκεύασε την εταιρική ιστοσελίδα της Viomal S.A. Η εταιρεία, τα νέα της και όλες οι σειρές των προϊόντων παρουσιάζονται με μεγάλες εικόνες και ευδιάκριτα κείμενα, με τη βοήθεια του μοντέρνου αλλά παράλληλα λιτού σχεδιασμού που ταιριάζει στο προφίλ της. Κάθε προϊόν διαθέτει ξεχωριστές σελίδες για την παρουσίαση του με πλήρη ανάλυση της εμφάνισης και των χαρακτηριστικών του.

Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-6Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - viomal-Website-3

Project url: www.viomal.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων