Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Cumaea

Η Cumaea είναι μια μικρή ατομική επιχείρηση, που βρίσκεται στο χωριό Κοίλι της Εύβοιας. Κατασκευάζει φυσικά, παραδοσιακά σαπούνια από καθαρό ελαιόλαδο, εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ιαματικών βοτάνων που φύονται στην περιοχή. Ακόμη, παρασκευάζει κηραλοιφές, εκχυλίσματα από βότανα, υγρά σαπούνια χεριών και σαπούνια για ξύρισμα.

Η πρώτη της επαφή με τη Nevma είχε σαν αποτέλεσμα το σχεδιασμό και τη δημιουργία λογότυπου, συσκευασιών και ενημερωτικών φυλλαδίων για τα προϊόντα της.

Τα θετικά αγοραστικά μηνύματα και η επιθυμία της Cumaea να μεγαλώσει μας οδήγησε στην υλοποίηση της www.cumaea.gr, ένα ολοκληρωμένο, δίγλωσσο web site σχεδιασμένο στα μέτρα της γενικότερης αισθητικής των δημιουργών της επιχείρησης.

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας βρίσκεται υπό τον έλεγχο συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System – CMS) τελευταίας γενιάς που επιτρέπει τόσο τη διαχείριση των περιεχομένων της ιστοσελίδας όσο και τη βέλτιστη έκδοσή της στο διαδίκτυο.

Στην αρχική σελίδα δίνονται στον επισκέπτη όλες οι πρώτες πληροφορίες για την ταυτότητα της εταιρείας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει η ιστοσελίδα. Με μια ματιά στην αριστερή πλευρά της σελίδας γίνεται γνωστό στον επισκέπτη ότι έχει τη δυνατότητα να εγγραφεί στη λίστα παραληπτών του newsletter της εταιρείας το οποίο δημιουργείται από την εταιρεία και αποστέλλεται σε όλους τους παραλήπτες μέσω εξειδικευμένης υπηρεσίας. Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία από μόνη της αποτελεί το e-shop της Cumaea στο οποίο μπορεί ο επισκέπτης να περιηγηθεί κάνοντας κλικ πάνω στο σχετικό εικονίδιο.

Εικαστικά, ολόκληρος ο σχεδιασμός έγινε με γνώμονα τη φυσιολατρική στάση της εταιρείας. Έτσι, παντού χρησιμοποιούνται γήινα χρώματα , στοιχεία της φύσης και ό,τι άλλο χρειάζεται για να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι ο επισκέπτης βρίσκεται μέσα σε ένα εξοχικό τοπίο.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Cumaea Web Site - Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - Cumaea Web Site – Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Cumaea Web Site – Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Cumaea Web Site – Preview Image 1

Project url: www.cumaea.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων