Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – SalesManager Hellas

Η SalesManager Hellas είναι ο αντιπρόσωπος της Ολλανδικής εταιρείας CRM στην Ελλάδα, η οποία αναπτύσσει το ομώνυμο και ιδιαίτερα διαδεδομένο CRM σύστημα (SalesManager).

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα μοντέρνο και λειτουργικό web site για τη SalesManager που αναδεικνύει τη σοβαρότητα και το τεχνολογικό προφίλ της εταιρείας.

Πραγματοποιήσαμε τη διασύνδεση των λειτουργιών επικοινωνίας του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (CMS) της ιστοσελίδας με το σύστημα CRM της εταιρείας.

Η ιστοσελίδα της SalesManager υποστηρίζεται από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Το σύστημα αυτό έχει παραμετροποιηθεί από εμάς με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι δυνατός ο έλεγχος όλου του περιεχομένου της ιστοσελίδας και η επεξεργασία κάθε πτυχής της.

Κατασκευή ιστοσελίδων - SalesManager Hellas Web Site – Featured ImageΚατασκευή ιστοσελίδων - SalesManager Hellas Web Site - Preview Image 3Κατασκευή ιστοσελίδων - SalesManager Hellas Web Site - Preview Image 2Κατασκευή ιστοσελίδων - SalesManager Hellas Web Site - Preview Image 1

Project url: www.salesmanager.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων