Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Infocom.gr

Η δυναμική εταιρία Smart Press ανέθεσε στη Nevma την κατασκευή της ιστοσελίδας της infocom.gr. Κύριος στόχος της Smart Press από την έναρξη της λειτουργία της ήταν η διαρκής ενημέρωση και επιμόρφωση των αναγνωστών με τη τεχνολογία και τα επιτεύγματα της. Για να το καταφέρει αυτό διέθεσε στην ελληνική αγορά περιοδικά τεχνολογίας (Info-Com, Κινητή Τηλεφωνία, Mobile Life, DVD Home Theater, Digital Life), ενώ δεν παρέλειψε τη δημιουργία sites/newsletters (Weekly Telecom, Netsphere, Energy Times, Myphone).

Η κατασκευή της ιστοσελίδας infocom.gr από τη Nevma, είναι η προσπάθεια της συντακτικής ομάδας, του μηνιαίου περιοδικού για την επιχειρηματικότητα στον κλάδο της τεχνολογίας Info-Com, να ακουστεί η φωνη της στο διαδίκτυο. Μέσα στο site ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί για όλες τις ειδήσεις που αφορούν τηλεπικοινωνίες, internet και επιχειρηματικότητα, χωρίς να αναλωθεί σε άσκοπες αναζητήσεις αφού όλα τα θέματα είναι χωρισμένα σε ενότητες, ενώ για όσους δεν προλαβαίνουν ή δεν έχουν κάποια συγκεκριμένη ενότητα στο μυαλό τους μπορούν να “ρίξουν μια ματιά” στα άρθρα που εμφανίζονται στη πρώτη σελίδα.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Infocom-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - Infocom-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - Infocom-Website-1Κατασκευή ιστοσελίδων - Infocom-Portal-3_Website

Project url: www.infocom.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων