Portfolio

Σχεδιασμός και Κατασκευή Ιστοσελίδας – Intrahealth

Η εταιρεία Intrahealth δραστηριοποιείται στο χώρο της διάθεσης ιατρικών μηχανημάτων εξελιγμένης τεχνολογίας και υπηρεσιών υποστήριξης. Στόχος της παρουσίας της στο διαδίκτυο είναι να παρουσιάσει εκτενώς την ταυτότητά της, την τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και την πληθώρα των υποστηρικτικών υπηρεσιών της.

Η Nevma ανέλαβε την υλοποίηση της κατασκευής του site intrahealth.gr δίνοντας βαρύτητα στην ποιοτική παρουσίαση όλων των ιατρικών μηχανημάτων που διαθέτει η εταιρεία με την κατηγοριοποίηση και υποκατηγοριοποίησή τους σε ξεχωριστές σελίδες. Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη να γνωρίσει όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος που τον ενδιαφέρει.

Μέσα από τη φόρμα επικοινωνίας γίνεται δυνατή η επιπλέον ενημέρωση και η άμεση επαφή του χρήστη με την εταιρεία.

Ο εικαστικός σχεδιασμός συνταιριάζει με τη φιλοσοφία, την αισθητική της εταιρείας και με τον εξ αρχής διατυπωμένο στόχο, να αποπνέει τη σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης της Intrahealth στον ευαίσθητο χώρο της υγείας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 1Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 2Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 4Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 3Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 5Κατασκευή ιστοσελίδων - Intrahealth - Website 6

Project url: www.intrahealth.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων