Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Micase.gr

Η Micase είναι μια ελληνική εταιρία που στόχος της είναι να μετατρέψει τα κινητά τηλέφωνα σε κάτι μοναδικό για τον καθένα. Για να δώσει στα κινητά ξεχωριστό χαρακτήρα δημιουργεί προστατευτικές θήκες. Το σχέδιο μπορεί να είναι οτιδήποτε μπορεί να σκεφτεί κάποιος αρκεί να έχει τη φωτογραφία. Η Nevma αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της Micase ανέλαβε και ολοκλήρωσε τη κατασκευή της ιστοσελίδας Micase.gr.

Ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να παραγγείλει την θήκη που του ταιριάζει με την εικόνα της αρεσκείας του απλά «ανεβάζοντας» τη και ακολουθώντας τα βήματα για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στο site που κατασκεύασε η Nevma έλαβε υπόψη της ότι η διαδικασία σχεδιασμού της θήκης και ολοκλήρωσης της παραγγελίας θα έπρεπε να είναι κατανοητή και προσιτή για όλους τους χρήστες αλλά να έχει αποτέλεσμα υψηλής ποιότητας.

Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - micase-Website-1

Project url: www.micase.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων