Portfolio

Κατασκευή Ιστοσελίδας – Mindsearch.gr

Η Mindsearch καταγράφει τις απόψεις και τη γνώμη των καταναλωτών για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των εταιριών. Στη συνέχεια αποκρυπτογραφεί τα αποτελέσματα αυτά με στόχο να βοηθήσει στην καλύτερη και αποτελεσματικότερη λήψη αποφάσεων για τη προώθηση των brands και των προϊόντων. Θέλοντας να επικοινωνήσει ευρύτερα το όραμα και το στόχο της εμπιστεύτηκε τη Nevma για τη κατασκευή της ιστοσελίδας της.

Με μεθόδους όπως συνεντεύξεις, δημοσκοπήσεις και προσομοιώσεις, η Mindsearch, βρίσκει αποτελεσματικές λύσεις για τις εταιρίες που προσπαθούν να προωθήσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιτυχία τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Η Nevma στην ιστοσελίδα που σχεδίασε και ανέπτυξε φρόντισε να αντανακλάται πλήρως το προφίλ και το όραμα της Mindsearch, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται ο επισκέπτης.

Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-0Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-5Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-4Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-3Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-2Κατασκευή ιστοσελίδων - Mindsearch-Website-1

Project url: www.mindsearch.gr

Επιστροφή στο portfolio - κατασκευή ιστοσελίδων